Rekabetçi oyunlar oynayacaksan 24 inch 165 hz. Hikayeli, Ultra grafikli oyunlar oynayacaksan 2k al ama 75 hz monitörün varmış zaten 2k 75 hz çok değer mi bilemedim.
Hangisini alacağına sizin karar vermeniz gerekiyor. Bana göre 144hz kesinlikle daha önemli, fakat size göre görüntü kalitesi daha önemli olabilir. Bu monitöre de bir bakın derim kesinlikle. OMEN 25 inç FHD Gaming Monitör (22J05AA) : Amazon.com.tr
Yorumlar icin tesekkurler. Kullanım amacım yazilimciyim birde oynadığım tek oyun cod mw2 yeni çıkan, birde film dizi izliyorum. Oyunu akıcı oynamayı da çok istiyorum galiba 1080p alacağım.
Hangisini alacağına sizin karar vermeniz gerekiyor. Bana göre 144hz kesinlikle daha önemli, fakat size göre görüntü kalitesi daha önemli olabilir. Bu monitöre de bir bakın derim kesinlikle. OMEN 25 inç FHD Gaming Monitör (22J05AA) : Amazon.com.tr
24.5 inç, yani 23.8den neredeyse hiç bir farkı yok. Bence rahatsız etmez şu an 23.8 kullanıyorum hiç bir rahatsızlık hissettirmedi. Ama 27 inç dediğiniz gibi çok göze sokuyor pikselleri.
Benim monitor Asus va24ehe. Ondan geçince görüntü kalitesinde bir değişiklik olur mu? Bu philips monitor 6 bit frc değil 8 bit direk bu fark yaratır mı acaba?
Benim monitor Asus va24ehe. Ondan geçince görüntü kalitesinde bir değişiklik olur mu? Bu philips monitor 6 bit frc değil 8 bit direk bu fark yaratır mı acaba?