23.8" için 1440P uygun mu?

Minimumaydia

Hectopat
Ne düşünüyorsunuz arkadaşlar? Sizce tercih edilir mi? Ekran daha küçük olacağı için 27" e göre daha HD bir görüntü sağlayacağı doğru bir düşünce değil mi?

23.6 monitörde 1440p kullanıyorum. İlk karınca duğası gibi geliyor ama alışmak çok kolay. Olmadı ölçeklendirmeyi arttırırsınız. Daha HD derken hayır, daha net olmaz. Piksel sayısı aynı. Ama piksel yogunluğu daha fazla olacagindan biraz daha kaliteli hissettirebilir. Ama totalde ayni netlik.

@SkyRose @Umut As @srcn90 @Seradotwav Bana lütfen şunun cevabını verin. Benim için en önemli kriter şu: texture flickering sorunu var bende. Biliyor musunz bilmiyorum fakat şöyle söyleyebilirim ki. Ekran çözünürlüğü daha HD olduğunda bu sorunun rahatsızlık seviyesi de doğru orantılı bir şekilde düşüyor. Şunu öğrenmek istiyorum. 24'' 1440p, 27'' 1440p'ye göre daha mı HD yoksa hiçbir fark yok mu. Eğer yoksa 27'' alacağım fakat gerçekten de varsa 24'' alacağım benim için tek kriter bu sorunun azalması. Başka hiçbir şey önemli değil. Sistemim de zaten maksimum 1440p için yeterli. RX 5700 xt kullanıyorum. Lütfen bunu deneyimlemiş veya bu konuda fikir sahibi olan birisi net bir cevap versin. Çook sevinirim.

24'' alman çok daha iyi olacaktır.
@SkyRose @Umut As @srcn90 @Seradotwav Bana lütfen şunun cevabını verin. Benim için en önemli kriter şu: texture flickering sorunu var bende. Biliyor musunz bilmiyorum fakat şöyle söyleyebilirim ki. Ekran çözünürlüğü daha HD olduğunda bu sorunun rahatsızlık seviyesi de doğru orantılı bir şekilde düşüyor. Şunu öğrenmek istiyorum. 24'' 1440p, 27'' 1440p'ye göre daha mı HD yoksa hiçbir fark yok mu. Eğer yoksa 27'' alacağım fakat gerçekten de varsa 24'' alacağım benim için tek kriter bu sorunun azalması. Başka hiçbir şey önemli değil. Sistemim de zaten maksimum 1440p için yeterli. RX 5700 xt kullanıyorum. Lütfen bunu deneyimlemiş veya bu konuda fikir sahibi olan birisi net bir cevap versin. Çook sevinirim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İnsanlar genel olarak 2k için 27'' öneriyor, 24'' kullananlar sürekli şikayetçi olduklarını söylemişler, gözleri ağrıyormuş.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

24'' alman çok daha iyi olacaktır.

İnsanlar genel olarak 2k için 27'' öneriyor, 24'' kullananlar sürekli şikayetçi olduklarını söylemişler, gözleri ağrıyormuş.

Gözleri mi ağrıyormuş? Bu ciddi bir problem. Göze almalı mıyım

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı