23 ay garantili A35'ten yurt dışı Redmi Note 13 Pro Plus 512 GB geçmek mantıklı mı?

Block

Centipat
Daha fazla  
Başlıkta yazdığı gibi A35 aşırı ısınıyor ve bazen takılmalar oluyor bir telefoncu ile anlaşdım yarın takas etmeye gideceğim sizce yapmak mantıklı mı?

Başlıkta yazdığı gibi A35 aşırı ısınıyor ve bazen takılmalar oluyor bir telefoncu ile anlaşdım yarın takas etmeye gideceğim sizce yapmak mantıklı mı?

Ben şu an Note 8 Pro kullanıyorum MIUI şu an nasıl bilmiyorum ama sorunlu bir işletim sistemi deneyimlerimle sabit şu an güncelde durumu nedir bilmiyorum ama ben olsam yurt dışı cihaz almam her cihazda modelden modele farklı bir sorun çıkabiliyor sanırım bu cihazın işlemciside MTK idi ve MTK işlemciler sıkıntı çıkartabiliyor yazılım konusunda benim cihazımdada MTK işlemci var daha önce konu açmıştım ROM atacaktım birçok kişi yapmamam gerektiğini her şeyi doğru yapsan bile brick olabileceğini söyledi biraz araştırdım cidden böyle bir durum var yani hem ikinci el hem MIUI hem de yurt dışı bir cihaz iyi düşünmeniz lazım bence.

Kesinlikle değmez. Elinizdekini yazık edersiniz. Eğer oyuncu biriyseniz elinizdekini verip yurt dışı X6 Pro veya X7 Pro alın. Değilseniz az ekleyip 2. el Honor 200 falan bakın.

HyperOSa geçmenizi tavsiye etmem. OneUI çok daha temiz sistem illaki değişecekseniz Samsungdan devam edin

Şimdi kontrol ettim de Note 13 Pro Plus 4K 60 FPS çekim yapamıyor kesinlikle değmez.
Model yükseltmek istiyor iseniz Samsung s serisine bakın bence gerekir ise para biriktirmeyi bekleyin oldu mu sağlam olsun uzun ömürlü olsun.

Ben olsam ederdim. 3 yıldır Redmi Note 10 Pro kullanıyorum, yakın bir arkadaşım da 6 aydır A35 kullanıyor. Bugün 1.5 saat SO2 oynadık, onun grafikleri en düşükte benimki orta-yüksek ayarlarda ve benim cihazım 110-120 FPS verirken onunki 85-90 FPS veriyor. Önceliğiniz performans ise Note 13 Pro Plus ile A35 arasında hissedilir derecede performans farkı görürsünüz. Ayrıca kamera, batarya ve ekran olarak da önde bir cihaz.

One UI, HyperOS veya MIUI'ye göre çok daha stabil ve dinamik çalışabilen bir arayüz bu konuda zaten başta Xiaomi kaybediyor ROM atarsanız bu açığı kapatıp telefondan tam verim alabilirsiniz eğer üst model bir Xiaomi cihaza geçmiyorsanız ben genelde bu tarz takasları veya satın alımları desteklemem bu işin kayıt kısmı var tabii Xiaomi cihazların kaydı çok ucuza yapılıyor 1-2 hafta harçlık biriktirerek bile kayıt yaptırırsınız eğer ileride şikayetçi olmayacaksanız geçilebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…