23 bin TL hazır sistem önerisi

rotasizleader

Zeptopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, 20-23K'ya hazır sistem almak istiyorum. Oynadığım oyunlar çok üst düzey değil ya da yeni oyun çıktığında onu da oynayayım, güçlü olsun kafasında değilim. ETS 2, LoL, CS2, Delta Force gibi oyunlar oynuyorum. Hikaye olarak RDR2, Last of Us, God of War gibi oyunlar oynuyorum. 2. El'e güvenmiyorum, o yüzden sıfır hazır sistem düşünüyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Bulduğum bir sistem var.

Son düzenleyen: Moderatör:

ddr4 ama

arkadaşlar herhangi bir upgrade düşünmüyorum 3 4 sene çoğunlukla aynı oyunlarda takılacağım eğerki kalıcı bir işe girersem bu sistemi komple kenara kaldırıp baştan daha yüksek meblalarda pc toplayacağım şuan param kısıtlı

şuanda 23k bile fazla gelmeye başladı sence bu nasıl

Arkadaşlar herhangi bir upgrade düşünmüyorum 3 4 sene çoğunlukla aynı oyunlarda takılacağım eğer ki kalıcı bir işe girersem bu sistemi komple kenara kaldırıp baştan daha yüksek meblalarda PC toplayacağım şu an param kısıtlı.

Şu anda 23K bile fazla gelmeye başladı sence bu nasıl.

Çok kötü 23K al geç arada en az 20 FPS olur.

arkadaşlar herhangi bir upgrade düşünmüyorum 3 4 sene çoğunlukla aynı oyunlarda takılacağım eğerki kalıcı bir işe girersem bu sistemi komple kenara kaldırıp baştan daha yüksek meblalarda pc toplayacağım şuan param kısıtlı

şuanda 23k bile fazla gelmeye başladı sence bu nasıl
Hocam DDR4 ile DDR5 arasında büyük fark var.
Hem DDr4 olsa bile attığın sistemi çokta iyi değil, 3-4k fark vermeye değer.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı