23 bin TL laptop önerisi

Bütçe
23

ddeo

Femtopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba arkadaşlar, ben 15 yaşındayım, bir laptop almak istiyorum; Lenovo, ASUS bu iki markadan laptop önerir misiniz? Oynayacağım oyunlar The Forest, Ranch Simulator, Valorant, Minecraft, belki çok nadir GTA 5 ve O tarz oyunlar ama çok nadir, bütçem çok yok, siz olabildiğince uygun fiyatlı ve bu oyunlarda beni çok mutlu edecek bir laptop önerir misiniz?

GTA 5 tarzı oyunlar oynamam, çok bir bütçem yok, anlayan birisi umarım güzel bir öneride bulunur.

Son düzenleme:
Öncelikle merhaba arkadaşlar, ben 15 yaşındayım, bir laptop almak istiyorum; Lenovo, ASUS bu iki markadan laptop önerir misiniz? Oynayacağım oyunlar The Forest, Ranch Simulator, Valorant, Minecraft, belki çok nadir GTA 5 ve O tarz oyunlar ama çok nadir, bütçem çok yok, siz olabildiğince uygun fiyatlı ve bu oyunlarda beni çok mutlu edecek bir laptop önerir misiniz?

GTA 5 tarzı oyunlar oynamam, çok bir bütçem yok, anlayan birisi umarım güzel bir öneride bulunur.

https://www.akakce.com/oyun-bilgisa...0-15-6-full-hd-notebook-fiyati,264531762.html bu laptop gayet yeterli ancak RAM sorun aldıktan sonra RAM takviyesi ile harika bir laptop.

Evet sanırım doğru söylüyorsunuz internet araştırıyorum ama nedense sürekli bu karşıma çıkıyor fiyatı uygun değil mi? Neden böyle LENOVO IdeaPad Gaming 3/ Ryzen 5 5500H/ 8GB Ram/ 512GB SSD/ RTX 2050 4GB/ 15.6" FHD/ W11/ Laptop 82K202D9TX Fiyat & Özellik | MediaMarkt bir yanlışlık mı var acaba.
Fiyatı Normal Zaten bu laptop en ucuz gördüğüm 19.999 ve 23 bin tl aralığında.

Bu var birde.

Yani bu fiyata normal diyorsunuz peki bu alınır mı? MediaMarkt üzerinden bir sorun ile karşılaşmam herhalde ve bu cihaz sıfır mı hala aklımda şüphe var nedense bu cihaz hakkında sıfırsa direk alacağım birazdan.

Yani bu fiyata normal diyorsunuz peki bu alınır mı? MediaMarkt üzerinden bir sorun ile karşılaşmam herhalde ve bu cihaz sıfır mı hala aklımda şüphe var nedense bu cihaz hakkında sıfırsa direk alacağım birazdan.

Sıfır hocam eğer Medimark'tan alacaksanız mağazaya gidip alın ama RTX 2050'de çok iyi bir ekran kartı değil 3050 daha iyi yani attığım Link'teki Lenovo'yu alın bence eğer mağazaya gidip kendim elden alacağım diyorsanız gidip Medimark'taki Lenovo'yu alın.

Sıfır hocam eğer Medimark'tan alacaksanız mağazaya gidip alın ama RTX 2050'de çok iyi bir ekran kartı değil 3050 daha iyi yani attığım Link'teki Lenovo'yu alın bence eğer mağazaya gidip kendim elden alacağım diyorsanız gidip Medimark'taki Lenovo'yu alın.

Hoca çok teşekkür ederim dediğim oyunlarda takılırım daha çok 2050 yeterli gibi bu oyunlar için ama çok teşekkür ederim yine de elden alacağım.

Hoca çok teşekkür ederim dediğim oyunlarda takılırım daha çok 2050 yeterli gibi bu oyunlar için ama çok teşekkür ederim yine de elden alacağım.
Elden almak en iyisi zaten benimde İnternete pek güvenim yok nede olsa bu kadar para veriyorum hocam şimdiden hayırlı olsun iyi günlerden kullanın ram alın orada varsa takviye ettirin 16 gb yapın yoksa 8 gb günümüzde az gelir bana bile yetmiyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

8X2 Ram yapıp yani 16 gb yaparsanız daha iyi olur oyunlarda falan çift ram daha verimli.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı