Hocam elektronik eşya alımlarında Trendyol'a ne kadar güvenebiliriz?
Trendyol'a elektronik eşya dışında hiç güvenilmez aslında. Ama satıcı da bu konuda önemli. Buradan da alabilirsin. Abra A5 V19.3 15,6" Gaming Laptop | Monster NotebookHocam elektronik eşya alımlarında Trendyol'a ne kadar güvenebiliriz?
Satıcısı Monster Notebook.Hocam elektronik eşya alımlarında Trendyol'a ne kadar güvenebiliriz?
Trendyol'a elektronik eşya dışında hiç güvenilmez aslında. Ama satıcı da bu konuda önemli. Buradan da alabilirsin. Abra A5 V19.3 15,6" Gaming Laptop | Monster Notebook
Trendyol'a elektronik eşya dışında hiç güvenilmez aslında. Ama satıcı da bu konuda önemli. Buradan da alabilirsin. Abra A5 V19.3 15,6" Gaming Laptop | Monster Notebook
@DexMean @Roux Monster Abra A7 V14.3.5 Intel Core i7 12700H 17.3 şöyle bir şey daha buldum nasıldır sizce?
Ben genel olarak Trendyol'a güvenmiyorum. Gerek kargolaması olsun gerek satıcı olarak bir sürü dolandırıcı barındırması olsun. Bu yüzden tereddütte kaldım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.