23 bin TL sistem önerisi

5burk

Zeptopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar, ilk bilgisayarım olacak Max 23K vermek istiyorum. Klasik oyunlar oynayacağım ama ileride de mutsuz etsin istemiyorum. Destek olabilirseniz çok sevinirim. Diğer konularda hep kafa karıştırıcı onu da ekle bunu da ekle diyerek 30a çıkıyor bütçeler pek onu yaşamak istemiyorum.

Monitör, klavye, kulaklık ve mouse dahil mi bütçeye yoksa elinizde var mı?
Benden sana tavsiye 4050 olan bir dizüstü al o paraya. Sonra da paran olunca harici bir monitör al. Asla masaüstü alma.

Hikayeli oyunları da TV tak dizüstünü bir kol al. Sonra da yat koltuğa. Keyfine bak.
Asla masaüstü alma? RX 7600 sistem toplanır o paraya kim neden gidip 4050 mobile ile uğraşsın?

Asla masaüstü alma? RX 7600 sistem toplanır o paraya kim neden gidip 4050 mobile ile uğraşsın?
Sadece kasa için belirttim bütçeyi.

Benden sana tavsiye 4050 olan bir dizüstü al o paraya. Sonra da paran olunca harici bir monitör al. Asla masaüstü alma.

Hikayeli oyunları da TV tak dizüstünü bir kol al. Sonra da yat koltuğa. Keyfine bak.
Masaüstü alacağım hocam çok teşekkürler fikriniz için

Sadece kasa için belirttim bütçeyi.
Bütçeyi 25 civarına esnetebilirsen en güncelinden DDR5 sistem var ileride de kolaylık sağlar.

Güç kaynağını MSI MAG 550 olarak, işlemci soğutmayı da Sharkoon S80 olarak seçebilirsin.

Striker 5A - Game Garaj Ben de bunu almayı planlıyordum hocam. Ram 32 yapıp daha iyi yazma okuması olan 1 tb ssd ile 23k oluyor

Bana ne kadar problem yaratabilir hocam mantığınız nedir bilgim olmadığından soruyorum.

Mesela ileride daha kolay güncellersin çünkü platform güncel. Bayağı bir süre destek alacak. İleride paran olursa rahatça güncellersin anakart+RAM falan değişmen gerekmez.

Asla masaüstü alma? RX 7600 sistem toplanır o paraya kim neden gidip 4050 Mobile ile uğraşsın?

Adam eski oyun oynarım demiş.
Kim ne yapsın RX7600 4050 zaten DSL3 ile X2 yapıyor FPS'yı AMD çöpünle mi uğraşıksın.
Ben bir ara kullandım AMD grafik kartı hayattan soğuttu. Yazılımsal olarak her zaman kötü. Donama çökme mavi ekran. Ne zaman NVIDIA geçtim kafam rahat.
Ben 22bine Lenovo 4050 aldım banka 2bin iade etti 20bine geldi. 3.500 Lenovo 165 hrz 0, 5ms IPS ekran aldım klavye kablosuz mekanik red Dragon 1200TL. Bunları yeni aldım sayılır monitör 4 aylık diz üstü 1 aylık. Ve bunların hepsi 9 ay peşin fiyatına taksitle aldım.

600TL de kablosuz Rampage fare alırsın.

Diablo 4 açıyorum 4K 60hrz dds3 TV bağlıyorum yardırıyor. LoL CS2 valaront açıyorum 165hrz FHD keyfime bakıyorum. Benim cihaz otomatik monitörün hrz değerine eşitliyor.

Sen git Logitech kablosuz klavye fare set al en fazla 1000TL verirsin iş görür. Bendekiler mekanik ve kablosuz olunca fiyat katlıyor.

Son düzenleme:
İfadeler: G2D
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…