efebatiin Hectopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 8.519 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2025 #11 Bu bütçede kasa ve monitör ise 2. ele yönelmek en doğru seçenek olur.
T tahos Decapat Katılım 19 Kasım 2022 Mesajlar 215 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2025 #12 efebatiin dedi: Bu bütçede kasa ve monitör ise 2. ele yönelmek en doğru seçenek olur. Genişletmek için tıkla... Peki 21k civarına sadece kasa dizebilir miyiz?
efebatiin dedi: Bu bütçede kasa ve monitör ise 2. ele yönelmek en doğru seçenek olur. Genişletmek için tıkla... Peki 21k civarına sadece kasa dizebilir miyiz?
efebatiin Hectopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 8.519 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2025 #13 tahos dedi: Peki 21k civarına sadece kasa dizebilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Pek iyi bir şey çıkmaz AM4 bir sistem alınabilir. Onun yerine 2. elden AM5 bir sistem alınabiliyor.
tahos dedi: Peki 21k civarına sadece kasa dizebilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Pek iyi bir şey çıkmaz AM4 bir sistem alınabilir. Onun yerine 2. elden AM5 bir sistem alınabiliyor.
T tahos Decapat Katılım 19 Kasım 2022 Mesajlar 215 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2025 #14 efebatiin dedi: Pek iyi bir şey çıkmaz AM4 bir sistem alınabilir. Onun yerine 2. elden AM5 bir sistem alınabiliyor. Genişletmek için tıkla... Hocam 0 olarak toplayabileceğimiz en iyi sistem nedir peki?
efebatiin dedi: Pek iyi bir şey çıkmaz AM4 bir sistem alınabilir. Onun yerine 2. elden AM5 bir sistem alınabiliyor. Genişletmek için tıkla... Hocam 0 olarak toplayabileceğimiz en iyi sistem nedir peki?
efebatiin Hectopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 8.519 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2025 #15 tahos dedi: Hocam 0 olarak toplayabileceğimiz en iyi sistem nedir peki? Genişletmek için tıkla... 21k civarında aklımda çok sistem yok maksimum bütçen 21k mı?
tahos dedi: Hocam 0 olarak toplayabileceğimiz en iyi sistem nedir peki? Genişletmek için tıkla... 21k civarında aklımda çok sistem yok maksimum bütçen 21k mı?
T tahos Decapat Katılım 19 Kasım 2022 Mesajlar 215 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2025 #16 efebatiin dedi: 21k civarında aklımda çok sistem yok maksimum bütçen 21k mı? Genişletmek için tıkla... Maalesef.
efebatiin dedi: 21k civarında aklımda çok sistem yok maksimum bütçen 21k mı? Genişletmek için tıkla... Maalesef.
efebatiin Hectopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 8.519 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2025 #17 tahos dedi: Maalesef. Genişletmek için tıkla... 2. ele yönelmen daha iyi olur hocam o zaman.
T tahos Decapat Katılım 19 Kasım 2022 Mesajlar 215 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2025 #18 efebatiin dedi: 2. ele yönelmen daha iyi olur hocam o zaman. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam teşekkür ederim bir de 3050-3050 Ti seviyesindeki kartlar benim için yeterli bunu da bilin istedim yazmayı unutmuşum herhalde. D
efebatiin dedi: 2. ele yönelmen daha iyi olur hocam o zaman. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam teşekkür ederim bir de 3050-3050 Ti seviyesindeki kartlar benim için yeterli bunu da bilin istedim yazmayı unutmuşum herhalde. D
efebatiin Hectopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 8.519 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2025 #19 tahos dedi: Tamam hocam teşekkür ederim bir de 3050-3050 Ti seviyesindeki kartlar benim için yeterli bunu da bilin istedim yazmayı unutmuşum herhalde. D Genişletmek için tıkla... Sana yeterli olsa bile o tarz kartlara o kadar para verilmemeli bence.
tahos dedi: Tamam hocam teşekkür ederim bir de 3050-3050 Ti seviyesindeki kartlar benim için yeterli bunu da bilin istedim yazmayı unutmuşum herhalde. D Genişletmek için tıkla... Sana yeterli olsa bile o tarz kartlara o kadar para verilmemeli bence.
T tahos Decapat Katılım 19 Kasım 2022 Mesajlar 215 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2025 #20 efebatiin dedi: Sana yeterli olsa bile o tarz kartlara o kadar para verilmemeli bence. Genişletmek için tıkla... Niyeki hocam?
efebatiin dedi: Sana yeterli olsa bile o tarz kartlara o kadar para verilmemeli bence. Genişletmek için tıkla... Niyeki hocam?