23 bin TL'ye kadar telefon önerisi

furk4n_oztrk.61

Decapat
Daha fazla  
Maximum 23 bin TL'ye kadar işlemcisi ve kamerası iyi olan ileride yazılımsal olarak sorun yaşatmayan telefon önerisi alabilir miyim?

Şu an S20 FE kullanıyorum degisiklik olsun istiyorum Honor 200'e bakıyorum bu cihaz hakkında ki düşünceniz nedir hocam alınır mı?
İşlemci farkı fazla yok; pil, kamera ve güncellikten kazanacaksınız sadece. Size önerim en azından geçmişken S23 FE gibi Exynos 2200 gibi güçlü bir işlemciye sahip modele geçmeniz.

İşlemci farkı fazla yok; pil, kamera ve güncellikten kazanacaksınız sadece. Size önerim en azından geçmişken S23 FE gibi Exynos 2200 gibi güçlü bir işlemciye sahip modele geçmeniz.

Şu an S20 FE kullanıyorum S23 ve S24 serisi için kasası aşırı kalın ve pilide oldukça zayıf söylentileri var uzun zamandır Samsung kullanıyorum degisiklik yapmak istiyorum hocam.

Honor 200 değil de Pro modelini güncel olarak kullanıyorum ve şu anki izlenimlerim itibariyle gayet güzel bir telefon. Fakat biraz daha bekleyip her şeyiyle görüp bir inceleme de yayınlamak istiyorum burada. Ekran için söyleyebileceğim şeyler şu şekilde; görüntü kalitesi olarak gayet iyi yeterli ve canlı, tasarım olarak ise curved screen olduğu için şık duruyor ama sakar birisi iseniz bir ters düşüşte her şey bitebilir. Daha denemeye cesaretim olmadı 😂. Bunun haricinde hafıza açısından ve hızlı şarj özellikleri, kutudan adaptör çıkmadı olsun gerçekten çok büyük artı. Fakat yazılımsal süreklilik istiyor iseniz Samsung'dan yana tercih yapmanız daha mantıklı olacaktır. Çünkü Honor sadece 2 yıl yazılım desteği verecek. Zaten işlemci, kamera vb vb konularda hemen hemen aynı oldukları için yazılım desteğinin sizin için olan öneminden kaynaklı bir Samsung tercih etmek mantıklı olur. Spesifik olarak da S24 Fe modelini alabilirseniz çok iyi olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı