AhmetBirkan Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 782 Çözümler 2 21 Aralık 2022 #1 Merhaba, yazılım geliştirme alanında çalışıyorum. 23K bütçem bulunuyor. Gereklilikler: RAM: Minimum 32 GB. Ekran boyutu: En az 15 inç. Öneri yaparken işlemcisi daha iyi olan modellere öncelik verirseniz sevinirim. Oyun oynamıyorum, teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Aralık 2022
Merhaba, yazılım geliştirme alanında çalışıyorum. 23K bütçem bulunuyor. Gereklilikler: RAM: Minimum 32 GB. Ekran boyutu: En az 15 inç. Öneri yaparken işlemcisi daha iyi olan modellere öncelik verirseniz sevinirim. Oyun oynamıyorum, teşekkürler.
Lyc Hectopat Katılım 20 Mart 2022 Mesajlar 3.230 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2022 #2 AhmetBirkan dedi: Merhaba, yazılım geliştirme alanında çalışıyorum. 23K bütçem bulunuyor. Gereklilikler: RAM: Minimum 32 GB. Ekran boyutu: En az 15 inç. Öneri yaparken işlemcisi daha iyi olan modellere öncelik verirseniz sevinirim. Oyun oynamıyorum, teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Yazılım için MacBook bakabilirsiniz.
AhmetBirkan dedi: Merhaba, yazılım geliştirme alanında çalışıyorum. 23K bütçem bulunuyor. Gereklilikler: RAM: Minimum 32 GB. Ekran boyutu: En az 15 inç. Öneri yaparken işlemcisi daha iyi olan modellere öncelik verirseniz sevinirim. Oyun oynamıyorum, teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Yazılım için MacBook bakabilirsiniz.
Liutenant Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Nisan 2014 Mesajlar 4.087 Makaleler 2 Çözümler 14 Yer Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek System Admin 21 Aralık 2022 #3 Hangi dilde program yazıyorsunuz? İş yükünüz çok fazla değilse ve oyun oynamıyorsanız MacBook daha çok işinizi görür. Ergonomi, pil ömrü ve sessizlik açısından.
Hangi dilde program yazıyorsunuz? İş yükünüz çok fazla değilse ve oyun oynamıyorsanız MacBook daha çok işinizi görür. Ergonomi, pil ömrü ve sessizlik açısından.
AhmetBirkan Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 782 Çözümler 2 21 Aralık 2022 #4 MacBook tercih etmiyorum, Windows makine gerekiyor. Yazılım için Flutter kullanıyorum.
Liutenant Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Nisan 2014 Mesajlar 4.087 Makaleler 2 Çözümler 14 Yer Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek System Admin 21 Aralık 2022 #5 AhmetBirkan dedi: MacBook tercih etmiyorum, Windows makine gerekiyor. Yazılım için Flutter kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Flutter için 32GB fazla bile hocam.
AhmetBirkan dedi: MacBook tercih etmiyorum, Windows makine gerekiyor. Yazılım için Flutter kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Flutter için 32GB fazla bile hocam.