Sadece oyun oynayacak ve RTX gibi teknolojileri kullanmayacak biriyseniz 12400F - 6700XT sistemi öneririm. Yanlış hatırlamıyorsam 6700XT 2K kartı, ikisi güzel bir ikili olur. Eğer AMD'ye ön yargınız da yoksa alınabilecek bir sistem.
Böyle sistem var. İkisinde de PSU ve diğer parçalarda sorun yok gibi duruyor. 12400F 5600 ve 5500'den iyi diye biliyorum bir de. Bütçeye göre özelleştirme yaparak alınabilecek sistemler bana kalırsa bunlardır.
Böyle sistem var. İkisinde de PSU ve diğer parçalarda sorun yok gibi duruyor. 12400F 5600 ve 5500'den iyi diye biliyorum bir de. Bütçeye göre özelleştirme yaparak alınabilecek sistemler bana kalırsa bunlardır.
AMD'nin RX 6700 XT'nin RTX 4060'la bir yerlerden rakip olduğunu ama RTX'in daha iyi olduğunu duydum özelliklerini pek kullanmam ama kararsız kaldım zamanım var siz olsanız bu ikisinden hangisini seçersiniz?
AMD'nin RX 6700 XT'nin RTX 4060'la bir yerlerden rakip olduğunu ama RTX'in daha iyi olduğunu duydum özelliklerini pek kullanmam ama kararsız kaldım zamanım var siz olsanız bu ikisinden hangisini seçersiniz?
Bana sorsanız ben NVIDIA'ya daha yakın olduğum için 4060 - 12400F seçerdim. Oynadığım ağır oyun yok, son çıkan oyunları da en yüksek grafiklerde de oynama derdim yok. Oynamak istesem de DLSS 3 - FG var, çok rahat oynarım. AMD'de aynı şekilde geçerli ama, 4060'ı seçerdim.
Bana sorsanız ben NVIDIA'ya daha yakın olduğum için 4060 - 12400F seçerdim. Oynadığım ağır oyun yok, son çıkan oyunları da en yüksek grafiklerde de oynama derdim yok. Oynamak istesem de DLSS 3 - fg var, çok rahat oynarım. AMD'de aynı şekilde geçerli ama, 4060'ı seçerdim.