Nays ile alışveriş yaparsan çok daha uyguna geliyor hocam gene de ben V2 mini istiyorum elinize olmaz diyosanız ROG Keris o bütçede alınabilecek en mantıklısı gibi.
Razer DeathAdder V2 Mini almak istiyorum fakat elim 23cm çok büyük elime uyar mı yoksa uymaz mı? Uymaz ise başka bir mouse önerebilir misiniz? Bütçe 500 TL.
Hocam bakın evde 4 tane 1000+ liralık mouse stokum var zaten o yüzden pahalı bir şeye gerek yok mouse almam bile gereksiz oldukça uygun olsa yeter mesela 450 TL'ye DeathAdder V2 Mini buldum
Hocam bütçenizi anlıyorum ama o mouse çok küçük. 114mm uzunluğuna sahip. Sensei Ten ise 128mm. Yani tam sizin elinize göre. Yani o mouse modelini alıp rahatsız olacağınıza hiç almamanızı tavsiye ederim.
Hocam bütçenizi anlıyorum ama o mouse çok küçük. 114mm uzunluğuna sahip. Sensei Ten ise 128mm. Yani tam sizin elinize göre. Yani o mouse modelini alıp rahatsız olacağınıza hiç almamanızı tavsiye ederim.
Rival 3 alınmaz. Sensei Ten şuan Trendyol'da 600 TL gibi. Almak isterseniz bu bütçede tek seçenek o.
Rival 3 alınmaz. Sensei Ten şuan Trendyol'da 600 TL gibi. Almak isterseniz bu bütçede tek seçenek o.
Asus ROG Keris daha hafif ama sensör olarak bir tık altında Sensei Ten'in. Sensei Ten ise ağır. Bu mouse modelleri arasında hafiflik, tutuş şekli ve uzunluklar en belirgin fark. Biraz sizin tercihinize kalmış. Kesinlikle "şu" modeli alın diyemem.
ASUS ROG Keris daha hafif ama sensör olarak bir tık altında Sensei Ten'in. Sensei Ten ise ağır. Bu mouse modelleri arasında hafiflik, tutuş şekli ve uzunluklar en belirgin fark. Biraz sizin tercihinize kalmış. Kesinlikle "şu" modeli alın diyemem.