23" FreeSync Monitör Önerisi

%deniz%

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Uygun fiyatlı en az 23 inç FreeSync destekli bir monitör önerebilir misiniz? Marka takıntım yoktur. Yurt dışı alışveriş siteleri de olabilir.
  • MSI B350 Tomahawk
  • MSI Gaming X Rx480 8 GB
  • Ryzen 1700

Son düzenleyen: Moderatör:
"VİEWSONİC VX2457-MHD"monitörünü tavsiye ederim. 24 diye geçiyor ama aslında 23.6.

"VİEWSONİC VX2457-MHD"monitörünü tavsiye ederim. 24 diye geçiyor ama aslında 23.6.

Peki ben şu an AOC marka full hd 5 ms full hd bi monitör kullanıyorum.Bunu alırsam çok bişey değişirmi benim icin sizce.

Evet çok daha iyi olur. AMD ekran kartınız varsa FreeSync özelliğini kullanabilirsiniz. Eğer yoksada, 1 ms 75 hz olarak kullanırsınız. Sadece Freesync özelliğinden faydalanamamış olursunuz.

Şu anda hepsiburadada 700 liraya geliyor.Fiyatta uygun gibi.

Az önce Amazon dan 131 Euro'ya Wiewsonic Vx2457-mhd siparişi verdim.Çok çok uygun bir fiyata geldi.Umarım teslimatta bir sıkıntı çıkmaz.Destekleriniz için teşekkür ederim.

Viewsonic monitörlerin yanında ayrıca displayport kablosu gelmiyor diye okumuştum. Eğer displayport kullanmak istiyorsanız ayrı bir kablo daha almanız gerekiyor. Aldığınız yere sormanızda fayda var. Belki kutu içeriğinde gönderiyorlardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…