23" FreeSync Monitör Önerisi

Viewsonic monitörlerin yanında ayrıca displayport kablosu gelmiyor diye okumuştum. Eğer displayport kullanmak istiyorsanız ayrı bir kablo daha almanız gerekiyor. Aldığınız yere sormanızda fayda var. Belki kutu içeriğinde gönderiyorlardır.

Monitörü AOC G2260VWQ6 olarak değiştirdim.Hem görünüşü hemde duruşu daha sağlam gibi geldi.Bi önceki monitörümde aynı marka olduğu için içime daha çok sindi.5 yıldır hiçbirsorun yaşamadım hala sapasağlam.

Görünüş olarak güzel bir monitör fakat tepkime süresi dusuk ve displayport yok.Şu an kullandığım monitörde tepkime süresi 5ms,inan'ın 5ms ile 1ms arasinda müthiş bir fark var en azından benim gözlemlediğim bu.Wievsonic kullanan ve memnun olanlar var fakat daha önce AOC kullandığım ve memnun kaldığım için tekrar bu markayı tercih ettim.

Ben f/p ürünü olarak seçtim.Amazondan aldığım içinde uygun bir fiyata geldi.Gelsin eğer dediğiniz gibi bir fark görmezsem en kötü ihtimal aldığım fiyata verir dediğiniz monitöre bakabilirim.Yada önerebileceginiz başka alternatiflere.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı