2 261980 Kilopat Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 1.123 Makaleler 1 Çözümler 7 17 Nisan 2024 #11 AnimeSanctum_23 dedi: Troll'sün değil mi? Neyse ya zaten beden dersi gereksiz ancak gitmedin diye "g" veremez. Genişletmek için tıkla... Cani ne isterse verir hocam ders onun, bedendeki tum notlar hocanin insiyatifi zaten yazili kagit vesaire olmadigina gore. Ek olarak nitelikli bir Anadolu lisesindeyim.
AnimeSanctum_23 dedi: Troll'sün değil mi? Neyse ya zaten beden dersi gereksiz ancak gitmedin diye "g" veremez. Genişletmek için tıkla... Cani ne isterse verir hocam ders onun, bedendeki tum notlar hocanin insiyatifi zaten yazili kagit vesaire olmadigina gore. Ek olarak nitelikli bir Anadolu lisesindeyim.
AnimeSanctum_23 Picopat Katılım 7 Aralık 2023 Mesajlar 155 17 Nisan 2024 #12 261980 dedi: Cani ne isterse verir hocam ders onun, bedendeki tum notlar hocanin insiyatifi zaten yazili kagit vesaire olmadigina gore. Genişletmek için tıkla... Derse katılıma veya yaptırdığı bir uygulamaya not verir. Saçma sapağan gereksiz gösterilere değil.
261980 dedi: Cani ne isterse verir hocam ders onun, bedendeki tum notlar hocanin insiyatifi zaten yazili kagit vesaire olmadigina gore. Genişletmek için tıkla... Derse katılıma veya yaptırdığı bir uygulamaya not verir. Saçma sapağan gereksiz gösterilere değil.
Ezio21 Hectopat Katılım 20 Ağustos 2023 Mesajlar 1.725 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Diş hekimi 17 Nisan 2024 #13 Sanırım etkinlikleri izleme kısmını diyorsunuz gelmek zorunlu diyorlar ama yalan. Maksat izlenmeye gelinsin diye yapıyorlar.
Sanırım etkinlikleri izleme kısmını diyorsunuz gelmek zorunlu diyorlar ama yalan. Maksat izlenmeye gelinsin diye yapıyorlar.