23 yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı

Hocam vallaha bilemiyorum olabilir, ama beni test eden biri bana seni çok özledim yazmazdı bence.
shit test olabilir. duygusal manipülasyon yapma ihtimalide çok yüksek.
burda direkt olarak iletişimi doğrudan azaltman lazımdı. "arkadaş olalım önce"nin meali "sen cebimde dur ben bi dünya turuna çıkayım ama ilginide eksik etme ilerde lazım olabilirsin." kafana takmadan hayatına devam etmen lazım.

Vallaha hocam az önce telefonda konuştuk pazar günü akşam yemeğine çıkacağız, sık sık ne yaptığımı soruyor, beni kıskandığını söylüyor, bana ufak sürprizler yapıyor. Ha tüm bunların hepsi yedekte tutmak içinse yuh artık yani.

şaşırtıcı. benim bir arkadaşım 15 yaşında bir kız ile sanaldan tanıştı 21 yaşına kadar uzak mesafede devam ettiler 21 yaşında kızın olduğu şehire taşındı işlerinden ötürü. şimdi 22 yaşında, 1 ay sonra düğünleri var. ne zaman karşınıza kimin çıkacağı belli olmaz hocam ama arayışta bulunmanız gerekiyor. denemeniz, görmeniz gerekiyor bir şeyleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…