23 yaşıma kadar hiç sevgilim olmaması tuhaf değil mi?

esra166

Picopat
Daha fazla  
Herkesin erkenden oluyor ve ben de imreniyorum. Artık olsun istiyorum. Erkeklerle asla alakam yok, çekindiğim için yüzlerine bakamıyorum. Yeni yeni alıştım diyebilirim. Stajda bizim sınıftan olup daha önce varlığını bilmediğim bir çocuk vardı. Sosyal hizmetlerde yan birimimdeydi. Akşam okuluna gidiyormuş. Hiç konuşmamıştık stajın son günü konuştuk ayak üstü yaklaşık on beş dakika kadar, aklım onda kaldı.

Değil, eğer istiyorsan adım atmaya çalış girişimlerde bulun.

Kişiden kişiye değişen bir durum bu. Ne kadar atılgan olursan o kadar fazla kişiyle tanışmışlığın olur. Çekingen biriysen de malum durum ortada zaten. Beğendiysen aklının kalması da normal.

Değil, eğer istiyorsan adım atmaya çalış girişimlerde bulun.

Stajım bitti bir daha mezuniyette görebilirim o da bir ihtimal, dün WhatsApp'tan ödevle alakalı bir şey sorarak konuşma başlatayım dedim, çalışıyorum ben sana sonra geri döneyim dedi dönmedi.

Sosyal anksiyetem olduğu için tanımadığım insanlarla rahat iletişim kurmakta zorlanıyorum. Bu durum beni ister istemez kasıyor. Özellikle karşı cinsle göz teması bile kurmakta güçlük çekiyorum. Bu yüzden, 21 yıldır hiç sevgilim olmadı.

Erkeğe çocuk diyorsan tuhaf değil bence

Öz güvenli olmanız lazım, adım atmanız lazım adım atamıyorsanız bile karşıdakine yeşil ışık yakmanız gerekir, erkekler karşıdakinden o hissi alamadığı sürece size kolay kolay adım atmayacaktır. Eğer aklınız o çocukta kaldıysa tekrardan yazın terslenmekten veya reddedilmekten korkmayın ve gözünüzde çok büyütmeyin basit bir şey bu.

Erkekler genelde aklında birisi yoksa kolay kolay terslemiyor veya reddetmiyor.

Erkeğe çocuk diyorsan tuhaf değil bence

Lafın gelişi o.

Ama ne yazacağımı bilmiyorum. Hakkında hiçbir bilgi sahibi değilim, nereli bilmiyorum.

Ama ne yazacağımı bilmiyorum. Hakkında hiçbir bilgi sahibi değilim, nereli bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…