23 yaşında 4 yıllık üniversiteye başlayıp aynı zamanda çalışılır mı?

Part time bir iş ile geçinmeniz mümkün değil. İşe girseniz alacağınız asgari ücret olduğu için tam zamanlı bir iş ile bile zor. Hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama nisandan bu yana takip ettiğim bir evin kirası 4 katına bile çıktı öyle bir devir şu an. Size önerim KPSS çalışın lise mezunu en azından işçi alımlarında falan şansınız olabilir işçi çok alınıyor çünkü ve maaşı memurdan fazla şu an.

2020 yılında çalışmadan, genel kültür bilgimle öylesine gireyim dedim, sözelden 353 aldım.
Kusura bakmayın konu dışı olucak ama sözelden nasıl 353 aldınız?

Çizgi Film ve Animasyon için YKS sözelde 350 hedefliyorum da, tavsiye verir misiniz?

@armas Kira konusu ürkütüyor beni. Çok iyi bir yeri kazansam bile gidemeyeceğim muhtemelen... KPSS ile ilgili tavsiyeniz üzerine bir araştırma yapacağım. Çok ama çok teşekkür ederim!

@Turgineer Tavsiye veremem ama nasıl aldığımı söyleyeyim. Sosyal bilimler, edebiyat, felsefe gibi konulara ilgim vardı (şu an tamamen kaybettim bu ilgiyi). Bu konular üzerine internetten okumalar yapıyor, videolar seyrediyordum. Hiçbir TYT/AYT kitabının kapağını bile açmadan böylece o puanı almıştım işte. 1 matematik neti yaptım ama felsefe, din, sosyal falan full idi neredeyse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…