H Halil İbrahim Kartop Hectopat Katılım 11 Temmuz 2020 Mesajlar 33 13 Nisan 2021 #1 2 yıllık emektar klavyem bugün akşam üzerine su dökülmesi ile bozuldu. Sizce GamePower Warlock Compact Mekanik Red Switch Türkçe Q USB Gaming Klavye - incehesap.com bu klavye alınır mı?
2 yıllık emektar klavyem bugün akşam üzerine su dökülmesi ile bozuldu. Sizce GamePower Warlock Compact Mekanik Red Switch Türkçe Q USB Gaming Klavye - incehesap.com bu klavye alınır mı?
Faraenn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 3.092 Çözümler 5 Yer İstanbul 13 Nisan 2021 #2 Alınmaz kesinlikle. Bütçeyi ufak arttırıp Gamenote KB435L alın derim.
Kısacı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Aralık 2019 Mesajlar 1.998 Makaleler 1 Çözümler 7 13 Nisan 2021 #3 Faraenn dedi: Alınmaz kesinlikle. Bütçeyi ufak arttırıp Gamenote KB435L alın derim. Genişletmek için tıkla... Hocam bu modelin sorunları nedir? Bir tek bu platformda kötülendiğini gördüm.
Faraenn dedi: Alınmaz kesinlikle. Bütçeyi ufak arttırıp Gamenote KB435L alın derim. Genişletmek için tıkla... Hocam bu modelin sorunları nedir? Bir tek bu platformda kötülendiğini gördüm.
Faraenn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 3.092 Çözümler 5 Yer İstanbul 13 Nisan 2021 #4 Kısacı dedi: Hocam bu modelin sorunları nedir? Bir tek bu platformda kötülendiğini gördüm. Genişletmek için tıkla... Tuşlar bir süreden sonra basmıyor.
Kısacı dedi: Hocam bu modelin sorunları nedir? Bir tek bu platformda kötülendiğini gördüm. Genişletmek için tıkla... Tuşlar bir süreden sonra basmıyor.
Kısacı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Aralık 2019 Mesajlar 1.998 Makaleler 1 Çözümler 7 13 Nisan 2021 #5 Faraenn dedi: Tuşlar bir süreden sonra basmıyor. Genişletmek için tıkla... İlginç.
The G.O.A.T Megapat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 6.574 Makaleler 1 Çözümler 69 13 Nisan 2021 #6 Attığınız klavyenin kronik sorunu var. KB435L alın. Gamenote KB435L Kablolu Mekanik RGB Gaming Klavye | Game Garaj başka yerlerde daha ucuza bulursunuz. Bu da incelemesi: İlk mekanik klavyem: Gamenote KB435L
Attığınız klavyenin kronik sorunu var. KB435L alın. Gamenote KB435L Kablolu Mekanik RGB Gaming Klavye | Game Garaj başka yerlerde daha ucuza bulursunuz. Bu da incelemesi: İlk mekanik klavyem: Gamenote KB435L
H Halil İbrahim Kartop Hectopat Katılım 11 Temmuz 2020 Mesajlar 33 14 Nisan 2021 #7 Faraenn dedi: Tuşlar bir süreden sonra basmıyor. Genişletmek için tıkla... Alan kişiler neden kötü yorum yapmamış?
Faraenn dedi: Tuşlar bir süreden sonra basmıyor. Genişletmek için tıkla... Alan kişiler neden kötü yorum yapmamış?
Firevs Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 1.194 14 Nisan 2021 #8 Halil İbrahim Kartop dedi: Alan kişiler neden kötü yorum yapmamış. Genişletmek için tıkla... Kronik sorunlu forumda sıkıntı yaşayan bolca insan var. Bu klavye Gamepower Warlock'tan çok daha iyi bir klavye Gamenote KB435L Kablolu Mekanik RGB Gaming Klavye | Game Garaj
Halil İbrahim Kartop dedi: Alan kişiler neden kötü yorum yapmamış. Genişletmek için tıkla... Kronik sorunlu forumda sıkıntı yaşayan bolca insan var. Bu klavye Gamepower Warlock'tan çok daha iyi bir klavye Gamenote KB435L Kablolu Mekanik RGB Gaming Klavye | Game Garaj
AlsraidN Hectopat Katılım 26 Ağustos 2019 Mesajlar 161 Çözümler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2021 #9 Halil İbrahim Kartop dedi: Alan kişiler neden kötü yorum yapmamış. Genişletmek için tıkla... Hocam ben Gamepower Katana ve Ogre kullandım ama ikisi de çok vasat klavyelerdi aldıktan bir süre sonra tuşlar basmamaya başladı ve iade ettim.Gamepower tavsiye etmiyorum şahsen.
Halil İbrahim Kartop dedi: Alan kişiler neden kötü yorum yapmamış. Genişletmek için tıkla... Hocam ben Gamepower Katana ve Ogre kullandım ama ikisi de çok vasat klavyelerdi aldıktan bir süre sonra tuşlar basmamaya başladı ve iade ettim.Gamepower tavsiye etmiyorum şahsen.
H Halil İbrahim Kartop Hectopat Katılım 11 Temmuz 2020 Mesajlar 33 14 Nisan 2021 #10 Firevs dedi: Kronik sorunlu forumda sıkıntı yaşayan bolca insan var. Bu klavye Gamepower Warlock'tan çok daha iyi bir klavye Gamenote KB435L Kablolu Mekanik RGB Gaming Klavye | Game Garaj Genişletmek için tıkla... Gamenote mavi Switch klavye herhalde.
Firevs dedi: Kronik sorunlu forumda sıkıntı yaşayan bolca insan var. Bu klavye Gamepower Warlock'tan çok daha iyi bir klavye Gamenote KB435L Kablolu Mekanik RGB Gaming Klavye | Game Garaj Genişletmek için tıkla... Gamenote mavi Switch klavye herhalde.