Firevs Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 1.194 14 Nisan 2021 #11 Halil İbrahim Kartop dedi: Gamenote mavi Switch klavye herhalde. Genişletmek için tıkla... Evet Blue Switch kullanıyor.
Halil İbrahim Kartop dedi: Gamenote mavi Switch klavye herhalde. Genişletmek için tıkla... Evet Blue Switch kullanıyor.
H Halil İbrahim Kartop Hectopat Katılım 11 Temmuz 2020 Mesajlar 33 14 Nisan 2021 #12 Firevs dedi: Evet Blue Switch kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Bana Red switc lazımki maviyi çok kullanamam.
Firevs dedi: Evet Blue Switch kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Bana Red switc lazımki maviyi çok kullanamam.
Firevs Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 1.194 14 Nisan 2021 #13 Halil İbrahim Kartop dedi: Bana Red switc lazımki maviyi çok kullanamam. Genişletmek için tıkla... Maalesef bu fiyata kaliteli bir Red Switch bulmak çok zor.
Halil İbrahim Kartop dedi: Bana Red switc lazımki maviyi çok kullanamam. Genişletmek için tıkla... Maalesef bu fiyata kaliteli bir Red Switch bulmak çok zor.
H Halil İbrahim Kartop Hectopat Katılım 11 Temmuz 2020 Mesajlar 33 14 Nisan 2021 #14 Firevs dedi: Evet Blue Switch kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Rampage KB-R18 Myth Kırmızı USB Gökkuşağı Aydınlatmalı Q Mekanik Gaming Klavye Fiyatı, Yorumları - Trendyol kanka bu klavye nasıldır sence.
Firevs dedi: Evet Blue Switch kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Rampage KB-R18 Myth Kırmızı USB Gökkuşağı Aydınlatmalı Q Mekanik Gaming Klavye Fiyatı, Yorumları - Trendyol kanka bu klavye nasıldır sence.
AlsraidN Hectopat Katılım 26 Ağustos 2019 Mesajlar 161 Çözümler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2021 #15 Gamenote'nin yanından bile geçemez bu klavye,Rampage Çin'de üretip marka basıyor sadece.
Firevs Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 1.194 14 Nisan 2021 #16 Halil İbrahim Kartop dedi: Rampage KB-R18 Myth Kırmızı USB Gökkuşağı Aydınlatmalı Q Mekanik Gaming Klavye Fiyatı, Yorumları - Trendyol kanka bu klavye nasıldır sence. Genişletmek için tıkla... Hocam bu da aynısının laciverti uzun vadede çok fazla sorun çıkarır bu tarz Rampage klavyeler.
Halil İbrahim Kartop dedi: Rampage KB-R18 Myth Kırmızı USB Gökkuşağı Aydınlatmalı Q Mekanik Gaming Klavye Fiyatı, Yorumları - Trendyol kanka bu klavye nasıldır sence. Genişletmek için tıkla... Hocam bu da aynısının laciverti uzun vadede çok fazla sorun çıkarır bu tarz Rampage klavyeler.
H Halil İbrahim Kartop Hectopat Katılım 11 Temmuz 2020 Mesajlar 33 14 Nisan 2021 #17 Firevs dedi: Hocam bu da aynısının laciverti uzun vadede çok fazla sorun çıkarır bu tarz Rampage klavyeler. Genişletmek için tıkla... Klavyeyi düzelttim çalışıyor arkadan bir vurdum düzeldi
Firevs dedi: Hocam bu da aynısının laciverti uzun vadede çok fazla sorun çıkarır bu tarz Rampage klavyeler. Genişletmek için tıkla... Klavyeyi düzelttim çalışıyor arkadan bir vurdum düzeldi
4 436523 Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 3.707 Makaleler 1 Çözümler 9 14 Nisan 2021 #18 Bloody B328 Q Usb Multimedya 8 Tuş Mekanik Oyuncu Klavyesi | En Ucuzu Akakçe öneririm, aynısını kullanıyorum.
Bloody B328 Q Usb Multimedya 8 Tuş Mekanik Oyuncu Klavyesi | En Ucuzu Akakçe öneririm, aynısını kullanıyorum.
Faraenn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 3.092 Çözümler 5 Yer İstanbul 14 Nisan 2021 #19 İstiyorsanız alın hocam. Sonra başınız ağrır buraya gelip yazmayın.