230 TL kulaklık önerisi

Daha fazla  
Rampage SN-RW4 7.1 (150 TL), Gamepower Medusa 7.1 (230 TL), Rampage SN-RW8 cobra 7.1 (200 TL), Rampage SN-RW66 7.1 (230 TL)? Bu ürünleri kullanan arkadaşlar ürünlerin +,- lerini ve hangisini önerdiklerini yazarlarsa sevinirim. Aynı fiyat bandında farklı bir önerileri olanlarda yazabilirler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Rampage SN-RW4 7.1 (150 TL), Gamepower Medusa 7.1 (230 TL), Rampage SN-RW8 cobra 7.1 (200 TL), Rampage SN-RW66 7.1 (230 TL)? Bu ürünleri kullanan arkadaşlar ürünlerin +,eksilerini ve hangisini önerdiklerini yazarlarsa sevinirim. Aynı fiyat bandında farklı bir önerileri olanlarda yazabilirler.

Az daha aşıp bunu alabilirsiniz.

Bu kulaklığı önermenin sebebini öğrenebilir miyim acaba? Bu kulaklığı sen kullanıyor musun? Kullanıyorsan + ve - yönleri neler?

Bloody'i önermemin sebebi Gamepower, Rampage gibi markalara oranla daha kaliteli olmasıydı, ama Bloody'i kullanmıyorum Gamepower Medusa kullanıyorum kulaklık olarak, arkadaşım öneriyordu memnunum falan diyordu bende piyasayı araştırmadan satın almıştım, ses kalitesi iyi güzel yazılımı falan da var ama ne kadar uzun ömürlü olur onu bilemiyorum. Şu anlık kullandığım Gamepower Medusa kulaklığım için memnunum ses kalitesi tatmin etti beni açıkçası.

Bloody'i önermemin sebebi Gamepower, Rampage gibi markalara oranla daha kaliteli olmasıydı, ama Bloody'i kullanmıyorum Gamepower Medusa kullanıyorum kulaklık olarak, arkadaşım öneriyordu memnunum falan diyordu bende piyasayı araştırmadan satın almıştım, ses kalitesi iyi güzel yazılımı falan da var ama ne kadar uzun ömürlü olur onu bilemiyorum. Şu anlık kullandığım Gamepower Medusa kulaklığım için memnunum ses kalitesi tatmin etti beni açıkçası.
Gamepower medusa ile ilgili etrafta bazı söylentiler var. Kulağı çok ağrıttığını, malzeme olarak kalitesiz olduğunu ve üründen hiç memnun olmayanlar falan görüyorum etrafta. Gamepower medusa ile ilgili detaylı bir şekilde senin de görüşlerini alabilir miyim?

Kendim kullanıyorum.
+'Ları.
Çok iyi bass veriyor
Kulak pedleri büyük.
Kutudan yedek kulak pedleri çıkıyor.
-'Leri.
Dışarıya çok ses veriyor.

Kendim kullanıyorum.
+'Ları.
Çok iyi bass veriyor
Kulak pedleri büyük.
Kutudan yedek kulak pedleri çıkıyor.
-'Leri.
Dışarıya çok ses veriyor.
Peki bu önerdiğin kulaklığın mikrofon kalitesi nasıl? Uzun veya kısa süreli kullanımlarda ne gibi sıkıntılar çıkarıyor?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı