Çok az daha çıkabilirsen Rival 3.
Hangisini daha fazla tavsiye edersiniz?![]()
Razer Deathadder Essential RZ01-02540100-R3M1 Kablolu Oyuncu Mouse Siyah Fiyatları ve Özellikleri
Razer Deathadder Essential RZ01-02540100-R3M1 Kablolu Oyuncu Mouse Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
![]()
CORSAIR Katar Pro 12.000 DPI Optik Sensör Kablolu Gaming Mouse Siyah (CH-930C011-EU) Fiyat & Özellik | MediaMarkt
CORSAIR Katar Pro 12.000 DPI Optik Sensör Kablolu Gaming Mouse Siyah (CH-930C011-EU) fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemwww.mediamarkt.com.tr
İkisi de birbirine denk vallahi bilemedimHangisini daha fazla tavsiye edersiniz?
Razer daha çok hoşuma gitti ama Viper Mini daha hafif alınır mı sizce?İkisi de birbirine denk vallahi bilemedim
Kullanıcı bir arkadaşa sormak gerekir, bunlar size yardımcı olur belki;
Razer DeathAdder Essential vs Corsair Katar Pro
Selam Razer DeathAdder essential mı yoksa Corsair Katar Pro mu? Selam Razer DeathAdder essential mı yoksa Corsair Katar Pro mu? Cevap var mı arkadaşlar.www.technopat.net
Razer DeathAdder essential vs. Corsair Katar Pro
https://www.trendyol.com/razer/deathadder-essential-optik-kablolu-beyaz-oyuncu-mouse-rz01-03850200-r3m1-p-135796720?boutiqueId=594625&merchantId=180826 https://www.hepsiburada.com/corsair-katar-pro-ch-930c011-eu-12-400-dpi-optik-mouse-p-HBV000018JD38?magaza=Hyrox%20Bili%C5%9Fim Corsair'in...www.technopat.net
Viper daha yeni ama harbi çok küçük. 11CM uzunluğu var. rahat olur mu bilemem.Razer daha çok hoşuma gitti ama Viper Mini daha hafif alınır mı sizce?
Viper daha yeni ama harbi çok küçük. 11cm uzunluğu var. Rahat olur mu bilemem.
O zaman hayırlı olsunHocam şu an kullandığım mouse 13-14 cm civarında. Çok da fark olmaz bence biraz büyük geliyor bana tam uyar gibi elime.
Teşekkürler hocam, tavsiyeleriniz için sağolun.O zaman hayırlı olsunBütçenin en iyisi o, fazla ufak kalır diye yazmadım.
Niye herkes beğenmedim atıyor anlamadım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.