D dusuncesiz19 Hectopat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2022 #1 Merhaba, şimdiki farem Everest dlm 355. Bayağıdır kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım ancak tıklama ömrü bittiğini düşünüyorum çalışmıyor... ( 6-7 yıl oldu galiba ) Razer DeathAdder essential mouse almayı düşünüyorum tercihleriniz nelerdir? Bütçem 230 TL... Bu bütçeyle daha iyileri alınabilir mi? Orta-büyük boy olması, ağır ve sade olması benim için uygun olur
Merhaba, şimdiki farem Everest dlm 355. Bayağıdır kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım ancak tıklama ömrü bittiğini düşünüyorum çalışmıyor... ( 6-7 yıl oldu galiba ) Razer DeathAdder essential mouse almayı düşünüyorum tercihleriniz nelerdir? Bütçem 230 TL... Bu bütçeyle daha iyileri alınabilir mi? Orta-büyük boy olması, ağır ve sade olması benim için uygun olur
Xanteus Kilopat Katılım 11 Mayıs 2019 Mesajlar 879 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2022 #2 SteelSeries Rival 3 RGB Kablolu Gaming Mouse | ITOPYA SteelSeries Rival 3 RGB Kablolu Gaming Mouse En iyi fiyat seçenekleri ile SSM62513 ITOPYA'da www.itopya.com Hocam ne kadar iyi hatta iyi mi bilmiyorum ama indirimdeydi itopyada steelseries markalar o yüzden buraya bir bakın diye atıyorum.
SteelSeries Rival 3 RGB Kablolu Gaming Mouse | ITOPYA SteelSeries Rival 3 RGB Kablolu Gaming Mouse En iyi fiyat seçenekleri ile SSM62513 ITOPYA'da www.itopya.com Hocam ne kadar iyi hatta iyi mi bilmiyorum ama indirimdeydi itopyada steelseries markalar o yüzden buraya bir bakın diye atıyorum.
D dusuncesiz19 Hectopat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2022 #3 Xanteus dedi: SteelSeries Rival 3 RGB Kablolu Gaming Mouse | ITOPYA SteelSeries Rival 3 RGB Kablolu Gaming Mouse En iyi fiyat seçenekleri ile SSM62513 ITOPYA'da www.itopya.com Hocam ne kadar iyi hatta iyi mi bilmiyorum ama indirimdeydi itopyada steelseries markalar o yüzden buraya bir bakın diye atıyorum. Genişletmek için tıkla... 290 veremem ya
Xanteus dedi: SteelSeries Rival 3 RGB Kablolu Gaming Mouse | ITOPYA SteelSeries Rival 3 RGB Kablolu Gaming Mouse En iyi fiyat seçenekleri ile SSM62513 ITOPYA'da www.itopya.com Hocam ne kadar iyi hatta iyi mi bilmiyorum ama indirimdeydi itopyada steelseries markalar o yüzden buraya bir bakın diye atıyorum. Genişletmek için tıkla... 290 veremem ya
PhantoMTR Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 195 3 Ocak 2022 #4 bime gelmiş ti isterseniz bir bakın razer de iyiyidir yani PhantoMTR dedi: bime gelmiş ti isterseniz bir bakın razer de iyiyidir yani Genişletmek için tıkla... rival 3dedim
bime gelmiş ti isterseniz bir bakın razer de iyiyidir yani PhantoMTR dedi: bime gelmiş ti isterseniz bir bakın razer de iyiyidir yani Genişletmek için tıkla... rival 3dedim