230 TL SSD mi, OC için soğutucu mu, RAM mi ?

Masaüstü Pilav

Hectopat
Yer
Manisa
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar 230tl param var. Hangisini almam daha mantıklıdır? İ5 4690k işlemcim var. GT630 ekran kartı var. 4gb ram var. Ya rami 8gb yapacağım. Ya SSD alacağım. Ya da Soğutucu alıp işlemcimi OC yapacağım. Hangisi daha mantıklıdır ? Kafamda ssd var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartı önermeyin. Çünkü zaten ekran kartı alacağım. Yanlız var biraz vakti. GTX 750 Ti yerine biraz bekleyip GTX 960 /970 alacağım. SSD konusunda beni aydınlatır mısınız ? İnternetten bakıyorum. Hep pc açılış süresi ile ilgili karşılaştırmalar var. Benim merak ettiğim genel kullanıma etkisi nasıl oluyor ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesinlikle SSD almalısın. Bende SSD ile tanışana kadar bilgisayarın hızlı olup olmamasını işlemci-Ram-ekran kartı bişenlerin'den kaynaklandığını düşünüyordum. SSD sadece açılış kapanış hızları değil oyunların bekleme sürelerini büyük miktarda azaltıyor, acayip seri biçimde her türlü işi aynı anda yapabilmene olanak sağlıyor. SSD'nin hızına alıştıktan sonra bir daha HDD'nin yüzüne bakmazsın. SSD olarak Samsıng 850 Evo öneririm. Samsung 850 EVO 120 GB SSD Disk MZ-75E120BW - Sinerji Bilgisayar - 232,39 TL

Hepinize çok teşekkür ederim. Sanırım SSD düşünücem. Fakat biriktirdiklerimden alıcağım için nakit olacak. Sinerji kapıda ödeme sağlıyor mu ? Ya da burda vatan mağazasında bulabilir miyim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…