2300-2400 TL GTX 760 Gaming Sistem Toplama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Çağrı Yılmaz

Hectopat
Daha fazla  
Başlıktada olduğu gibi kendime 1 yıl sonra 2300-2400 tlye her şeyi içinde olan (mönitor klavye maus kulaklık vs.) bilgisayar toplamak istiyorum. Zaten sürekli update edicem. İlk defa bilgisayar toplayacağım içinde benden yaşça büyük ve bilgili olan abilerimden yardım almak istedim. Bu fiyata nasıl bi sistem toplayabilirim? Eğer zamanınız varsa vatandan parçalari toplayıp ekran görüntüsü atarsanız sevinirim.

Şimdi topladığım bilgisayarın ekran görüntüsü. Ama fiyati biraz tuzlu geldi bana.

Çoğunlukla oynayacağım oyunlar şunlar ; GTA V - Payday 2 - Left 4 Dead 2 - Counter Strike : Global Ofeensive - Assassin's Creed Serisi

1 yıl sonra mı? Dostum ciddi olamazsın 1 yıl sonra neler çıkabilir neler. Şu Kepler mimarisi, yeni nesil kartlar. Bir sürü donanım çıkacak. 11 ay bekleyip 1 ay kala konu açmalısın yoksa ceza alabilirsin.

Ya dediğim gibi sürekli upgrade edicem şimdiden bi fikirinizi almak istemiştim kuralları bilseydimde yapmazdım çok özür diliyorum. Amacım böyle bi Orta seviyeden başlayıp sürekli parçaları yükseltmekti. + 1 Yıl sonra almamın sebebi ise maddi durumumuzun şuan biraz kötü olması yoksa beklemem bile. Ama Allaha çok şükür hastalığım yok. Herkezin şansı olmuyor işte 3000-4000 liralik pc almaya :/

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…