2300 civarı Sistem

Sa1L0r

Hectopat
Daha fazla  
g5M7P5.png

Ekran kartı olarak Gold'dan alıcağım vatanda stok yok:ASUS R9270X-DC2T-2GD5 GDDR5 2GB 256Bit AMD Ekran Kartı Fiyatı ve Özellikleri - Gold.com.tr
HDD almama gerek yok çünkü önceden aldığım bir disk var onu kullanacağım.

İlk önce belirtmek isterim ki. Sistem toplamasında acemiyim bilgisayrım çok eski olduğu için bazı sitelerden konulara filan baktım ve bende kendi kafamda bu sistemi oluşturdum. Şimdı asıl soruya gelelim
Önerileriniz nelerdir. Bu sistem iyi midir değilse neleri değiştirmem gerekiyor yada başka neleri eklemem gerekiyor?
Bunları merak ediyorum açıkcası. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim tavsiyem overclock düşünmüyosanız böyle bir sistem toplamanız. Kasa psu vs sizin istediğiniz tercihleri yaptım ama biraz daha kısılarak 240 gb ssdnow ssd de düşünülebilir.

Dosya Ekleri

• 2310.jpg
    2310.jpg
    43,6 KB · Görüntüleme: 305
3.0 yaygın olarak kullanılıyor mu sanıyorsunuz ?
Bu kişinin kendi tercihidir. Ben gayette kullanıyorum. Daha iyi dediğiniz sistemin sadece ekran kartı 4 gb bu kişiye göre değişir. Sırf ekran kartının ramini 2 gb arttırmak için bileşenlerden kısmazdım. kaldı ki 1920x1080 üstünde oyun oynamayı düşünmüyosam. Sizin deyiminizle 3.0 kullanan insanların çok az olduğu bir dünyada 1920x1080 in bile kullanılmadığını düşünürdüm. Önerinizi yapınız ama konunun sahibi karar versin hangisi daha iyi ya da değil kullanacak olan siz değil konunun sahibi sonuçta
sonuçta.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı