2300 civarı Sistem

Bu kişinin kendi tercihidir. Ben gayette kullanıyorum. Daha iyi dediğiniz sistemin sadece ekran kartı 4 gb bu kişiye göre değişir. Sırf ekran kartının ramini 2 gb arttırmak için bileşenlerden kısmazdım. kaldı ki 1920x1080 üstünde oyun oynamayı düşünmüyosam. Sizin deyiminizle 3.0 kullanan insanların çok az olduğu bir dünyada 1920x1080 in bile kullanılmadığını düşünürdüm. Öneriniz yapınız ama konunun sahibi karar versin hangisi daha iyi ya da değil kullanacak olan siz değil kendisidir.
Bana göre önerdiğim sistem çok iyi bu fiyata. Sizin sistem ile karşılaştırma yaptım. Arkadaş doğru yolu bulmalı. Siz tek modül RAM önermişsiniz ben 2X4 önerdim. Anakart oyuncu PC için çok fazla önem tercih etmez(Bu hiç etmez anlamına gelmiyor) Ekran kartı seçimi daha iyi bu da doğru. Dediğiniz gibi arkadaş karar versin.

Siz tek modül RAM önermişsiniz
Dikkat ederseniz sağ tarafta 2 yazdığını görürsünüz. Neyse konuyu daha fazla dağıtmayalım. Bu fiyata 970'li sistem de toplarım orası ayrı. :) Ben sadece bir tık üst bir anakart tercih etmenizi önerdim. 15-20 lira gibi bir fark ile. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı