Genelde FPS oyunları oynuyorum Valorant daha ağırlıklı tabi sizce Curved tercih etmeli miyim?Curved arıyorsanız:
AOC Gaming C24G2U 59,9 cm (23,6 inç) kavisli monitör (HDMI, DisplayPort, USB Hub, 1 ms tepki süresi, 165 Hz, 1920 x 1080 piksel, FreeSync Premium) siyah kırmızı : Amazon.com.tr: Elektronik
AOC Gaming C24G2U 59,9 cm (23,6 inç) kavisli monitör (HDMI, DisplayPort, USB Hub, 1 ms tepki süresi, 165 Hz, 1920 x 1080 piksel, FreeSync Premium) siyah kırmızı : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
IPS arıyorsanız:
![]()
Aoc 23.8" 24G2U 1ms 144hz HDMI,DisplayPort FreeSync Gaming Monitör
Aoc 23.8" 24G2U 1ms 144hz HDMI,DisplayPort FreeSync Gaming Monitör fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Fiyat olarak iki monitörde uçmuş tabi. Belki daha uyguna benzer kalitede monitörler vardır. Tecrübe ettiklerim ve bildiğim monitörler. Fiyat olarak 1800-1900TL bandında bulabilirsiniz indirimlerle.
Curved tercihi genellikle biraz zevki bir durum. Şahsen oyun performansına bir şey kattığını düşünmüyorum.Genelde FPS oyunları oynuyorum Valorant daha ağırlıklı tabi sizce Curved tercih etmeli miyim?
144Hz'mi?MSI Optix G241 24" 1ms Full HD Freesync IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Bütçeyi illa sonuna kadar kullanacaz diye bir şey yok sonuçta. Bu monitör bu dönemde bende fiyatı baya uygun.
evet 144 hz144Hz'mi?
Sağolun hocam.Evet 144Hz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.