2300 TL 2TB SSD önerisi

Bütçe
2300

Soğutuculu versiyonu da var ama alınır mı? Size kalmış.

Link:

2TB NVMe SSD arıyorum, bütçem 2300TL, alternatif olarak 1TB+1TB veya 512 GB+1TB ayrı ayrı iki adet de alabilirim. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
sistemin pcie 4.0 destekiyor mu anakartın modeili falan nedir
böyle önerebilirim
Samsung 980 Pro MZ-V8P1T0BW 1 TB PCIe 4.0 M.2 SSD Fiyatları ve Özellikleri aynı satıcı samsung türkiye

Son düzenleme:
Merakımdan soruyorum: Aynı paraya 2 TB'lık bir ürün alınabilme imkanı varken 1 TB'lık bir ürün neden alınsın? He XPG SX8100, kötü bir SSD değildir ama şu seviyede de asla önerilemez.

Sistemin pcie 4.0 destekiyor mu anakartın modeli falan nedir?
MPG B550 Gaming Plus. 2 Adet slot var destekliyor.

Soğutuculu versiyonu da var ama alınır mı? Size kalmış.

Link:

Fiyatı çok iyi ama markanın sadece adını duymuştum, sağlam mıdır?

Merakımdan soruyorum: Aynı paraya 2 TB'lık bir ürün alınabilme imkanı varken 1 TB'lık bir ürün neden alınsın? He XPG SX8100, kötü bir SSD değildir ama şu seviyede de asla önerilemez.
PNY e karşı alerjim var.
ki ben samsungu attığımda 2100 değildi 1800 falandı fiyatı aynı anda artmış saçmalık :D

Şahsen bir ürününü almadığım için bir sorun yaşamadım ama arkadaşım Amazon'dan bir ara ekran kartı almıştı bozuk geldi geri yolladı zaten 14 gün kapsamındaydı parasını geri aldı da zaman kaybı. Haa diyeceksin birçok elektronik üründe olabilir fakat ilk defa onda karşılaştığım için bir ön yargı benimkisi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı