Ben bu şekilde topladım. Bütçeyi aşmasa ve ikinci el olmazsa iyi olur. CS:GO'da orta ayarlarda 50-60 FPS verse iyi olur. Yakın zamanda almayı düşünüyorum. Gigabyte B450M Gaming AM4 Soket Anakart
MSI B450M-A Pro Max AM4 Soket Anakart detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
HyperX Fury DDR4 RGB 8 GB 3200 MHz DDR4 Ram HX432C16FB3A/8 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Onun bende farkındayım ama bütce bu civarlardeyken ve overclock yapılamadıgından bunu onerdim ama bence 120 GB arkadaşa az gelir 240 bir tık daha iyi olur bence.
Patriot Viper Steel 8 GB 3200 MHz DDR4 Ram PVS48G320C6 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com
Kasayı değiştirin ve SSD'yi mümkün olursa 240 GB alın.
Onun bende farkındayım ama bütce bu civarlardeyken ve overclock yapılamadıgından bunu onerdim ama bence 120 GB arkadaşa az gelir 240 bir tık daha iyi olur bence.