2300 TL ekran kartsız sistem önerisi

alman joe

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar şu an elimde GTX 1050 ekran kartı var. Nvidia GeForce GTX 1050 2GB 128Bit GDDR5 (DX12) Fiyatı Tam olarak bu sistemimi yenilemem gerek şu anki sistemim çok eski. Alacağım sistem ne kadar ucuz olursa o kadar memnun olurum. İşlemci konusunda üst düzey bir işlemciye gerek yok sadece 1050 kullanacağım yenilesem bile en az 3 yıl sonra o zamanda yeni çıkan serisinden falan alırım. Öncelikli isteklerim: RAM hızı ve GB'si ne kadar yüksek olursa o kadar memnun olurum. İşlemci darboğaz yapmasın (overclock yapar mıyım bilmiyorum açıkçası çok bilmiyorum bir bilgisayarcıya da götürüp yaptıracağımı sanmıyorum). SSD olursa iyi olur sadece C için kullanacağım. 1 TB'lik harddisk. Ne kadar uygun olursa o kadar memnun olurum önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
i5 8400
H310M pro-vd
Gskill Aegis 8GB RAM
WD 1 TB
Adata 120GB SSD
500W CoolerMaster veya Zalman PSU

Anakart: MSI H370M Bazooka
İşlemci: İ5 8400
Ssd: Sadece Windows için 120 gb yeterli olacaktır, Kingston'un 200 TL altı modelleri var.
Psu: Fsp'nin 500W veya 600W alabilirsin.
Ram: Hyperx fury 8GB
Fiyatlar çok artmış, işlemciyi 2 hafta önce 950 TL'ye gördüğümü hatırlıyorum, 1200 TL'ye dayanmış.
Dolar kaynaklı yeni zamlar gelmeden toplarsan daha uyguna gelecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…