Merhaba. Daha önce sistem toplama hakkında konu açmıştım. Pek yardımcı olan olmadı bende 2. el aramaya başladım. Sistemleri pek bilmediğim için yardımcı olacak arkadaşlara ihtiyacım var. Bu paraya bu PC alınır mı?
Ortada bir sistem yok ki alınır veya alınmaz diyelim. 8 GB RAM ama ne RAM'i? i5 işlemci ama kaçıncı nesil? "Ooo i5 ise GTA 5'de 69 FPS alırsın iyi iyi" Böyle bir şey yok. 3 GB ekran kartı ne demek? Yine işlemciyle aynı muhabbet. Kısaca satıcı ne sattığını bilmiyor. Siz de ne alacağınızı bilmiyorsunuz. Bu tip ilanlardan uzak durun.
Ortada bir sistem yok ki alınır veya alınmaz diyelim. 8 GB RAM ama ne RAM'i? i5 işlemci ama kaçıncı nesil? "Ooo i5 ise GTA 5'de 69 FPS alırsın iyi iyi" Böyle bir şey yok. 3 GB ekran kartı ne demek? Yine işlemciyle aynı muhabbet. Kısaca satıcı ne sattığını bilmiyor. Siz de ne alacağınızı bilmiyorsunuz. Bu tip ilanlardan uzak durun.
Kusura bakmayın diğer resimler yüklenmemiş nedense. Sistemleri yeni nesil hiç bir şeyi bilmiyorum desem yeri var. Bütçem maksimum 2500 TL. sağlam bir sistem toplamama yardımcı olabilirseniz daha iyi olur tabii ki. Yorumlarınız için teşekkürler.