2300 TL M.2 SSD önerisi

Hocam onu gördüm ama amazon olmadan pek güvenemiyorum. Bütçeyi biraz daha zorlayıp aşağıdakini alsam nasıl olur?

Ayrıca anakartım bu SSD'nin hızını destekler mi?

Hocam onu gördüm ama amazon olmadan pek güvenemiyorum. Bütçeyi biraz daha zorlayıp aşağıdakini alsam nasıl olur?

Ayrıca anakartım bu SSD'nin hızını destekler mi?
(Yanlis anakarta bakmisim kusura bakmayin M2 desteklemekte.) Cevap olarak o modeli almaniz cok iyi olur ve SSD hizini alabilirsiniz. Fakat KC3000 cok daha iyi bir tercih olur o butceye cikabiliyorsaniz.

Son düzenleme:
(Yanlis anakarta bakmisim kusura bakmayin M2 desteklemekte.) Cevap olarak o modeli almaniz cok iyi olur ve SSD hizini alabilirsiniz.
Var ilk başta bende yok zannettim ama var. Yani olmasa bile M.2 slotu alabilir.

Anlık bir kalp krizi yaşadım. O zaman bu SSD'yi alacağım ama hocam bir sorum daha olacak. Attığım linkteki satıcı güvenilir mi? Çünkü sadece %53 pozitif yorumu var.

Anlık bir kalp krizi yaşadım. O zaman bu SSD'yi alacağım ama hocam bir sorum daha olacak. Attığım linkteki satıcı güvenilir mi? Çünkü sadece %53 pozitif yorumu var.
Fakat o butceye cikiyorsaniz o SSD yerine KC3000 cok daha iyi olur.
Bunu oneririm.

Amazon'da dolandırılma ihtimalin pek yok gibi ama güvenmiyorsan aynısını başka bir siteden ya da satıcıdan bulabilirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı