Arkadaşlar 2500 TL bütçem var ve 200 TL sini ekipman için ayırdım. 2300 TL param kaldı, sadece CS:GO için bir sistem istiyorum. Yardımcı olur musunuz bana? Ayrıca fiyata monitör de dahil olması gerekiyor. (2300 TL)
Arkadaşlar ben bunları topladım kasa güç kaynağı ve monitör kaldı onları da siz tamamlarsanız çok sevinirim.
Tamam hocam toplarız sıkıntı değil ama 2300 liralık bir sistemde olmaz o monitör. Demek istediğim 2500 lira olur arkadaşın bütcesi monitörü de güzel olur. Sonuçta diğer bileşenler gibi monitör yılda 1 alınıp değiştirilen bir parça değil.
Tamam hocam toplarız sıkıntı değil ama 2300 liralık bir sistemde olmaz o monitör. Demek istediğim 2500 lira olur arkadaşın bütcesi monitörü de güzel olur. Sonuçta diğer bileşenler gibi monitör yılda 1 alınıp değiştirilen bir parça değil.
Arkadaşın bütcesi o şekilde, sarkmalara gidemezsin yani. Sıkıntı değil diyorsun fakat halen toplamamışsın. Yorum atıp eleştirip kendiniz bi yanıt vermiyorsunuz. Siz atın biz de sizinkini eleştirelim. 2300Tl Monitör Dahil VATAN'dan. (Bekliyoruz.)