2300 TL Monitör Dahil Sistem Toplama

sametyalcnnn

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 2500 TL bütçem var ve 200 TL sini ekipman için ayırdım. 2300 TL param kaldı, sadece CS:GO için bir sistem istiyorum. Yardımcı olur musunuz bana? Ayrıca fiyata monitör de dahil olması gerekiyor. (2300 TL)

Arkadaşlar ben bunları topladım kasa güç kaynağı ve monitör kaldı onları da siz tamamlarsanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam yalnış anlamayın ama yani bu kadar kötü toplanabilirdi. Bu sistem ziyadesiyle işini görecektir.

Hocam yalnış anlamayın ama yani bu kadar kötü toplanabilirdi. Bu sistem ziyadesiyle işini görecektir.
Eki Görüntüle 155638
Hocam kusura bakmayın da sizinki de olmamış Everest kasa, gtx 950 için 550W güç kaynağı, Casper monitör. Bunlar yanlış seçim. Daha iyisi toplanır.

Alternatif

Dosya Ekleri

• ssssss.png
    40,4 KB · Görüntüleme: 506
Hocam kusura bakmayın da sizinki de olmamış Everest kasa, gtx 950 için 550W güç kaynağı, Casper monitör. Bunlar yanlış seçim. Daha iyisi toplanır.

Alternatif
Kendisi Vatan'dan topladığı için bende ordan topladım, Sinerji ile Vatan fiyat karşılaştırılması düşünülemez bile

Casper monitör ne gerçekten ya ? Üstüne 200 daha ekleyip BenQ al , Asus al..

Tamam hocam toplarız sıkıntı değil ama 2300 liralık bir sistemde olmaz o monitör. Demek istediğim 2500 lira olur arkadaşın bütcesi monitörü de güzel olur. Sonuçta diğer bileşenler gibi monitör yılda 1 alınıp değiştirilen bir parça değil.

Arkadaşın bütcesi o şekilde, sarkmalara gidemezsin yani. Sıkıntı değil diyorsun fakat halen toplamamışsın. Yorum atıp eleştirip kendiniz bi yanıt vermiyorsunuz. Siz atın biz de sizinkini eleştirelim. 2300Tl Monitör Dahil VATAN'dan. (Bekliyoruz.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…