V300 serisi SSD'ler sorunlu diyorlar benim de tam bir bilgim yok fakat ne zaman rastlasam bunu görüyorum. Siz yine de bir araştırın. Ayrıca Casper bir monitöre gözlerinizi emanet etmeyin.
V300 serisi SSD'ler sorunlu diyorlar benim de tam bir bilgim yok fakat ne zaman rastlasam bunu görüyorum. Siz yine de bir araştırın. Ayrıca Casper bir monitöre gözlerinizi emanet etmeyin.
Sistem güzel duruyor şimdiden hayırlı olsun Yalnız siteler hakkında biraz araştırma yapmanı öneririm. Daha güvenli olur, ya da hepsini bir siteden toplayabilirsin. Tabi ürünleri başka güvendiğin sitelerden fiyatı daha ucuz ise alabilirsin. Bu arada o monitör Sinerji'de 334TL haberin olsun. 30TL kâr edebilirsin belki o parayla bir oyun alırsın kim bilir
@sametyalcnnn kardeş arkadaşın sisteminden daha iyi olduğu ortada. Ekran kartı ile birlikte Assassin’s Creed® Chronicles: India oyunu da hediyedir.
Bütceni esnek yapabilirsen biraz daha ssd ile daha performanslı sistem olur.
Saygılar.
Arkadaşın bütcesi o şekilde, sarkmalara gidemezsin yani. Sıkıntı değil diyorsun fakat halen toplamamışsın. Yorum atıp eleştirip kendiniz bi yanıt vermiyorsunuz. Siz atın biz de sizinkini eleştirelim. 2300Tl Monitör Dahil VATAN'dan. (Bekliyoruz.)
Eki Görüntüle 155821 @sametyalcnnn kardeş arkadaşın sisteminden daha iyi olduğu ortada. Ekran kartı ile birlikte Assassin’s Creed® Chronicles: India oyunu da hediyedir.
Bütceni esnek yapabilirsen biraz daha ssd ile daha performanslı sistem olur.
Saygılar.
Bir şey soracağım, o sistemi gerçkten Everest kasa ve PSU'ya mı emanet edeceksiniz?
Ayrıca sisteminizde klavye, fare, kulaklık ve SSD de yok. Ayrıca GTX 950, R7 370'i birkaç FPS de olsa geçiyor, aynı fiyat, daha yeni mimari. Kısacası sizin sisteminiz arkadaşın sisteminden performanslı değil, arkadaşın sistemi daha performanslı. Sizin sisteminizi alana geçmiş olsun derim başka da bir şey demem.