LoxerQQ
Hectopat
@soulsteal59 @Vatan Ezer AJAZZ 159 PRO'yu bekleyecek gibiyim. İndirimler çok hoşuma gitmedi. TEMU'ya stok gelirmi AJAZZ için.
Fare hem claw hem palm için o yüzden attım. Nerede kötülemişler fareyi atabilir misin?
@soulsteal59 @Vatan Ezer Ajazz 159 Pro'yu bekleyecek gibiyim. İndirimler çok hoşuma gitmedi. Temu'ya stok gelir mi Ajazz için.
Ona gelen ürün sorunludur bence.Hocam galiba ben farklı bir fare ile karıştırmış olabilirim malzeme kalitesi iyi bir fareymiş ancak birisi şöyle bir yorum yazmış ne kadar doğru bilmiyorum. "satın alalı hemen hemen 5 ay oldu gayet güzel bir mouse ama çift tıklama sorunu var zaten kronik bir sorun şu an bu sorunu yaşıyorum henüz satın almadıysan bunu bilerek hareket etmeni tavsiye ederim"
Yakın zamanda gelir diye düşünüyorum.
Evet iade kabul ediyorlar. Garantiye gönderebilirsiniz.@soulsteal59 Bir sorum daha olacak. Mouse da bir sorun çıkarsa iade edebilir miyim? Garantisi var mı garantiye gönderebilir miyim bir sorun çıksa?
M3s pro alabilirsiniz o zmn.@soulsteal59 @Vatan Ezer AJAZZ 159 PRO'yu bekleyecek gibiyim. İndirimler çok hoşuma gitmedi. TEMU'ya stok gelirmi AJAZZ için.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.