Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 20 Ağustos 2020 #11 Slippin Jimmy0 dedi: Şikayet ettiklerini görüyorum ama çok memnun kalan arkadaşlarım tanıdıklarım var sıkıntı çıkaracağını düşünmüyorum o SSD′nin. Genişletmek için tıkla... Kronik sorunun yaşanma ihtimalini ben %20 olarak düşünüyorum. Ne zaman bir SSD'nin sorunlu olduğunu söylesem sürekli aynı cevabı alıyorum. Sizin arkadaşınızın bu SSD ile sorun yaşamaması bu SSD'nin sorunsuz olduğunu doğrulamaz.
Slippin Jimmy0 dedi: Şikayet ettiklerini görüyorum ama çok memnun kalan arkadaşlarım tanıdıklarım var sıkıntı çıkaracağını düşünmüyorum o SSD′nin. Genişletmek için tıkla... Kronik sorunun yaşanma ihtimalini ben %20 olarak düşünüyorum. Ne zaman bir SSD'nin sorunlu olduğunu söylesem sürekli aynı cevabı alıyorum. Sizin arkadaşınızın bu SSD ile sorun yaşamaması bu SSD'nin sorunsuz olduğunu doğrulamaz.
Sncroow Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 743 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2020 #12 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 1900 tl ye sistem için şu videoyu izleyin. Videoda dakika 7:50 'da başlayan yeri iyi dinleyin. Son düzenleme: 20 Ağustos 2020
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 1900 tl ye sistem için şu videoyu izleyin. Videoda dakika 7:50 'da başlayan yeri iyi dinleyin.
Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 20 Ağustos 2020 #13 @Sncroow İkinci elde @Umut 77 çok iyi sistemler topluyor. Mesela bu sistem. 2000 TL sistem tavsiyesi Helal olsun ne diyeyim :D . www.technopat.net
@Sncroow İkinci elde @Umut 77 çok iyi sistemler topluyor. Mesela bu sistem. 2000 TL sistem tavsiyesi Helal olsun ne diyeyim :D . www.technopat.net
Slippin Jimmy0 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 10.310 Makaleler 1 Çözümler 11 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Ağustos 2020 #14 Tek bir arkadaşıma dayanarak konuşmuyorum, muhtemelen sıkıntı olmaz.