2300 TL sistem önerisi

Bütçe
2300 TL

Akali Ablanız

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar 2300 TL bütçem var, GTA 5 gibi oyunlar oynayacağım, SSD sonra alacağım, neler alabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunu Ryzen 3 2200G'ye düşürün ve SSD'yi çıkarın. Yanına geçiçi olarak WD3200AAJS alın. Sonradan SSD alacağım demişsiniz. İmkanınız olursa bir tane daha aynı RAM'den alırsanız iyi olur ileri zamanlarda.
Bu paraya sıfır olarak maksimum bunu bulabildim. İsterseniz ikinci el sistem de atabilirim.

Bence biraz daha biriktir daha güzel bir PC al 2300 TL'lik PC işine çok yaramaz.

İleride daha iyi parçalar alacağım şu an bana lazım.
Bunu Ryzen 3 2200G'ye düşürün ve SSD'yi çıkarın. Yanına geçiçi olarak WD3200AAjs alın. Sonradan SSD alacağım demişsiniz. İmkanınız olursa bir tane daha aynı RAM'den alırsanız iyi olur ileri zamanlarda.
Bu paraya sıfır olarak maksimum bunu bulabildim. İsterseniz ikinci el sistem de atabilirim.

Bu sistemi alırsam GTA 5 de hangi ayarlarda kaç FPS alırım.

Son düzenleme:
Bu sistemi alırsam GTA V'de hangi ayarlarda kaç FPS alırım?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu 8GB RAM'li hali, 1080p normal ayarlarda genel olarak 50FPS civarı veriyor. 2x8 16GB yaparsanız tahminimce 60 civarına çıkar.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu 8 GB RAM'li hali, 1080p normal ayarlarda genel olarak 50FPS civarı veriyor. 2x8 16 GB yaparsanız tahminimce 60 civarına çıkar.

Ekran kartı yok değil mi? Ek bilgi kısmımda var olarak görünüyor da.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı