2300 TL Sistem Önerisi

Sinan05

Kilopat
Yer
İSTANBUL
Daha fazla  
Meslek
Finans
@Silinen üye @TheLenta @Barışçıl Arkadaşlar benim topladığım sistem nasıl? 2300'ü geçmeyecek düzeyde daha iyi toplayabilecek varsa önerilerini bekliyorum. Ebrarbilgisayar da aynısını topladım ortalama 70 lira falan daha ucuza geldi ayrıca montaj falan ücretsiz yapıyorlarmış ne dersiniz güvenilebilinir mi?

Sistem benim fikrime göre oldukça güzel.
Bir süre sonra ssd eklerseniz tadından yenmez.

@Barışçıl Dostum bütçemi aşıyor, bütçem dahilinde en iyi F/P ürünü benim topladığım oluyor. i3 beni en azından 2-3 yıl götürür çünkü ben sadece Fifa,GTA5 ve BF1 falan oynarım. i3 ile i5 arasında ortalama 250 lira oynuyor. @Eray Menekşe Eray kardeşim yanlış anlama ama sisteme bakmadan ezbere konuşuyosun bence. Nasıl 500W PSU yetmez yahu? v12 kanalından 450W veriyor ki benim ekran kartı max 110W harcıyor tavsiye edilen PSU 450W olmalı diyor minumum. Ki diğer parçalar çok daha az harcıyor. PSU konusunda hiç sıkıntı yaşayacağımı sanmam yanlışım varsa düzeltin. @Onur Saydam @Silinen üye @GCN

Birde Ebrarbilgisayar'a attım sistemi nasıl diye ekran kartı MSI olduğu için anakartı da uyumluluk açısından MSI önerdi. Asus kaliteli fakat MSI daha iyi servis veren bir firma uyumluluk açısından da iyi olur dediler fakat bence pek alakası yoktur siz ne düşünüyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…