Evet arkadaşlar ekte gördüğünüz sistemi toplamayı düşünüyorum. 2300 tutuyor toplam. Maksimum 2300'e daha iyisi olur diyorsanız öneri yapabilirsiniz. Kasa ve güç kaynağını ayrı ayrı seçtim sizce doğru mu yaptım yoksa yanlış mı? Çünkü dahili 80+ olmayan kasaların fiyatları daha uygun. Değerlendirmeleri bekliyorum. Bir de monitör alacağım ama onu bu bütçeye koymak istemedim çünkü sistemi çok kısmış oluyordum daha sonra elime para geçince almayı düşünüyorum. Şuan laptop kullanıyorum fakat eskiden kullandığım Exper bilgisayarın monitörü taksam bir sorun yaşar mıyım yenisini alana kadar? Kullanabilir miyim idareten? Modeli :Exper-LG w1943S-PF:
Kardeş anlatamadım herhalde ekran kartında GB ekran çözünürlüğünü 1980*1080 den fazla yaparsanız mesala 2 veya 3 monitör taktığınızda gerekiyor 4 GB felan bununla ilgili technopatta makale var
2GB en fazla 1080p de oynatır ama fazladan bir monitör alacaksa yani çift monitör kullanıcaksa o zaman 4GB alacak yani diyorum ki neden boşuna fazladan para verilsin