2300 TL Telefon tavsiyesi

Thanatossx

Hectopat
Selamlar, bugün 16.00-17.00 gibi telefon almaya gideceğim. 2200 2300 TL altında pişman etmeyecek en az 2 yıl ömrü olan bir telefon önerebilir misiniz? Günlük kullanım için olacak, ara sıra Wild Rift vs. oynayabilirim. Ama genellikle günlük kullanım, film dizi gibi şeyler için. Özetlersek 2200 2300 TL'ye donmayacak 2-3 oyun kaldırabilecek iyi bataryalı bir telefon istiyorum. Kamerası çok önemli değil fotoğraf çeksin yeter. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar, bugün 16.00-17.00 gibi telefon almaya gideceğim. 2200 2300 TL altında pişman etmeyecek en az 2 yıl ömrü olan bir telefon önerebilir misiniz? Günlük kullanım için olacak, ara sıra Wild Rift vs. oynayabilirim. Ama genellikle günlük kullanım, film dizi gibi şeyler için. Özetlersek 2200 2300 TL'ye donmayacak 2-3 oyun kaldırabilecek iyi bataryalı bir telefon istiyorum. Kamerası çok önemli değil fotoğraf çeksin yeter. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Hocam normalde Realme C25 önerirdim ama internet üzerinden almayacak iseniz bu telefonu mağazalarda bulamazsınız pek.

Bulsanızda 3000TL falan olur.

Hocam normalde Realme C25 önerirdim ama internet üzerinden almayacak iseniz bu telefonu mağazalarda bulamazsınız pek.

Bulsanızda 3000TL falan olur.

Hmm anladım peki telefon böyle donar mı sizce webde vs. gezinirken veya oyun oynarken, batarya gücü çok iyi zaten kamerasıda ortalamaymış okuduğuma göre. Performans ve görüntü kalitesi nasıldır?

Hmm anladım peki telefon böyle donar mı sizce webde vs. gezinirken veya oyun oynarken, batarya gücü çok iyi zaten kamerasıda ortalamaymış okuduğuma göre. Performans ve görüntü kalitesi nasıldır?

Hocam cihazın rakiplerine göre tek - yönü 720p ekranı.

Ancak bu ekran sayesinde batarya süresi ve performansı daha iyi oluyor.

Ayrıca hayır hocam, webde gezinirken donma kasma yapmaz, oyun konusunda oynadığınız oyuna bağlı.
Wild Rift, ML: Bb tarzı oyunlarda kasmaz ama onu belirteyim.

Ekranı 720p diye pixel pixel bir ekran hayal etmeyin, gözünüzün içine sokmadığınız sürece 1080p olan bir cihaz ile fark hissedilmiyor.
@Thanatossx

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı