2300 TL Televizyon Önerisi

CLKgraphıc

Kilopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,
Bugün Bim'den Red Dead Redemption 2 hediyeli PS4 aldım, baktım televizyon çok küçük. Maksimum 2300 TL fiyatlı olmak üzere bir televizyon alacağım ama UHD mi olmalı FHD mi bir fikrim yok ve bir de Sunny, Regal gibi markalar beni üzer mi?

Aklımda bu ürün var şu an için.

Televizyon alırken oyun modunun olmasına dikkat et. PC ile kullanırken önemli ama PS kullanırken önemli mi bilmiyorum. Belirttiğin televizyonda oyun modu var mı göremedim ama bu televizyonda var.

Captcha Verification

Hatta linkin altında şu yazıyor.

Connect Share ve Digital Clean View ile görüntülerin daha kaliteli hazırlanmasında önemli adımlar atan ürün, konsol oyuncularının sıklıkla kullanacakları Game Mode ile oyun keyfinin artmasını sağlıyor.

Öncelikle cevabınız için teşekkür ediyorum. Bu ürünü bir kişi daha önermişti. Benim kafama takılan ise çıkış yılları. Birisi 2015 iken diğeri 2018 bu muhakkak fark eder diye düşünüyordum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı