2300 TL'ye AMD A10 7850K ve Asus R9 270X tabanlı sistem toplama

terzi.ysd

Hectopat
Yer
istanbul
Daha fazla  
Meslek
Terzi
Arkadaşlar bir AMD sistem toplamak istiyorum. Ama bu konuda pek fazla bilgim yok.
Toplamak istediğim sistem şöyle;

• AMD A10 7850K Soket FM2+ 3.7GHz 4MB Cache 95W 32nm İşlemci + R7 GPU
  • ASUS A88XM-A Soket FM2+ DDR3 2400MHz(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 VGA&DVI Anakart
  • CORSAIR 8GB (2x4GB) Vengeance Pro DDR3 2133MHz CL9 Kırmızı Soğutuculu Ram
  • COOLER MASTER SILENCIO M-ATX Mini-ITX SİYAH KASA
  • WD 3.5" 1TB Caviar Black Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk
  • COOLER MASTER RS-600 G 80PLUS 600W GÜÇ KAYNAĞI
  • COOLER MASTER BLIZZARD T2 MINI 775/1155/1156&AM2/AM3/AM3+/FM1 İŞLEMCİ SOĞUTUCU
  • Asus R9 270X DirectCU II TOP 2GB GDDR5 256Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı

2300 TL civarı bir fiyatı var sistemin.
Bu bütçe ile AMD değilde ıntel bir sistem toplasam hangi parçaları tavsiye edersiniz?
Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
APU işlemci istiyorsan ekran kartına gerek yok. Ekran kartı istiyorsan da APU'ya. İkisini de istiyorsan APU'nun içerdiği GPU ile beraber çalışabilcek bir ekran kartı seçmek gerek ki sanırım seçtiğiniz ekran kartı beraber çalışmaya uygun değil.

Sistem yanlış toplanmış... Amd fm serisi işlemciler (kaveri apu) ekran kartına ihtiyaç olmadan oyun oynamaya yarayan yeni nesil işlemcilerdir.

Eğer ''ben ekran kartı olsun istiyorum '' dersen Amd fx 8320 alabilirsin. Kararını belirt lütfen.

2300TL-İntel-Nvıda-HDD.png

İşlemci veya ekran kartı değiştirerek 97 serisi alabilirsiniz. Yeni işlemcileri destekler. İlerde yükseltme yapmayı düşünüyorsanız 97 serisi tercih edin.

Selamun Aleyküm. Arkadaş ne yapacaksın Apu'yu sen. Amd Fx 6300 gibi bir işlemciye de haksızlık etmeyelim. Güzelde bir ekran kartı koyduk üstüne high ve ultrada hemen hemen her oyunu açabilecek durumda şimdi. Intel'den yana bir sistem paylaşılmış bir de benim sisteme bak hangisi hoşuna giderse artık onu alırsın. İyi günlerde kullanırsın İnşallah. İyi Forumlar.

Adsız.png

Adsız1.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı