Boran0 Femtopat Katılım 12 Aralık 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2024 #1 Merhaba arkadaşlar. ANC dışarıda gürültülü ortamlarda sessizlik sağlayacak bir ANC'li kulaklık önerebilir misiniz? Acaba HB da 1.5k limitim var maximum 2.3 civarına çıkabilir bütçe olarak.
Merhaba arkadaşlar. ANC dışarıda gürültülü ortamlarda sessizlik sağlayacak bir ANC'li kulaklık önerebilir misiniz? Acaba HB da 1.5k limitim var maximum 2.3 civarına çıkabilir bütçe olarak.
A AKINLASINN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ekim 2017 Mesajlar 1.182 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2024 #2 Fiyat 2.800 tl. Yine de önereyim dedim. Edifier Neobuds Pro kullanıyorum. ANC olarak çok iyi iş yapıyor. Program arayüzünden ANC seviyesini de belirleyebiliyorsun. Fiyat olarak geçen yılda buna çok yakın idi. Bence hala güzel bu fiyata. Edifier Neobuds Pro
Fiyat 2.800 tl. Yine de önereyim dedim. Edifier Neobuds Pro kullanıyorum. ANC olarak çok iyi iş yapıyor. Program arayüzünden ANC seviyesini de belirleyebiliyorsun. Fiyat olarak geçen yılda buna çok yakın idi. Bence hala güzel bu fiyata. Edifier Neobuds Pro
Boran0 Femtopat Katılım 12 Aralık 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2024 #3 Kral iyi hoş ancak HB da 3.500 TL bütçeyi fazla aşıyor.
A AKINLASINN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ekim 2017 Mesajlar 1.182 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2024 #4 Kendi sitesinden aldım ben. 2800 tl şu an. Edifier Neobuds Pro Aktif Gürültü Engelleme ve Oyun Moduna Sahip Kablosuz Stereo Kulaklık Bluetooth KulaklıklarEdifier Aradığın Bluetooth Kulaklıklar En Uygun Fiyatlarla edifierturkiye.com' da .Kampanyaları İncelemek için tıkla! www.edifierturkiye.com
Kendi sitesinden aldım ben. 2800 tl şu an. Edifier Neobuds Pro Aktif Gürültü Engelleme ve Oyun Moduna Sahip Kablosuz Stereo Kulaklık Bluetooth KulaklıklarEdifier Aradığın Bluetooth Kulaklıklar En Uygun Fiyatlarla edifierturkiye.com' da .Kampanyaları İncelemek için tıkla! www.edifierturkiye.com