2300 TL'ye Dizüstü Bilgisayar Önerisi

bilal yağcı

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba.
Benim max 2300 bütçem var, normal zamanlarda film, face internete gireceğim ama arada canım cekince de ugrasmadan lanet okumadan far cry 4 oynıyabileceğim bir PC istiyorum. Bu U işlemcilerle oyun konusunda cok sıkıntı oluyor diyorlar. Bende CASPER 4712X NOTEBOOK'unu düşündüm yani bütçeme en uygunu ve en iyisi o gibi duruyordu. Nedeni de işlemcisinin mQ olması. Bana baska kaliteli 3 5 sene gidicek ilk 1-2 sene problem cıkartmıycak (elektroniksel değil menteşe falan adi olmayacak yani) PC önerir misiniz ?

Merhaba.
Benim max 2300 bütçem var, normal zamanlarda film, face internete gireceğim ama arada canım cekince de ugrasmadan lanet okumadan far cry 4 oynıyabileceğim bir PC istiyorum. Bu U işlemcilerle oyun konusunda cok sıkıntı oluyor diyorlar. Bende CASPER 4712X NOTEBOOK'unu düşündüm yani bütçeme en uygunu ve en iyisi o gibi duruyordu. Nedeni de işlemcisinin mQ olması. Bana baska kaliteli 3 5 sene gidicek ilk 1-2 sene problem cıkartmıycak (elektroniksel değil menteşe falan adi olmayacak yani) PC önerir misiniz ?
Hocam anladığım kadarı ile siz kaliteli performanslı bir ürün arıyorsunuz onun için casper, dell, tipi bilgisayarlar en son bakcağınız bilgisayarlar olsun onun için bunu öneririm fakat biraz arttırman gerekiyo limitini fakat gta 5 gibi oyunları rahatça oynarsın

Bütceni biraz artır sana
4720HQ i7 işlemcili
gtx 960 m ekran kartlı
8gb ddr 3 ram
128ssd
1tb 7200 rmb hdd
17,3 inç pc vereyim

Bendeki PC hasee marka yurtdışından aldım ,burada bilinmiyor marka 1 aylık sıfır ayarında cihaz .ikinci el bölümüne ilan açtım bakabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00