Nevzat Özkan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2017 Mesajlar 2.357 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Adana 10 Şubat 2022 #11 517066 dedi: Sıfırı 2800, 3000 lira civarına düşüyor. Biraz daha fazla para verip sıfır ve garantili alman daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Satmış zaten adam üstüne düşmeye gerek kalmadı link atar mısın sifir hiç sanmıyorum.
517066 dedi: Sıfırı 2800, 3000 lira civarına düşüyor. Biraz daha fazla para verip sıfır ve garantili alman daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Satmış zaten adam üstüne düşmeye gerek kalmadı link atar mısın sifir hiç sanmıyorum.
5 517066 Decapat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 3.459 Çözümler 13 10 Şubat 2022 #12 https://www.hepsiburada.com/elsa-nvidia-geforce-gtx-1050-ti-4-gb-gddr5-128-bit-ekran-karti-p-HBCV000006AHJK?magaza=Hepsiburada&utm_source=pc&utm_medium=cimri&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=cimri.c.k.pc
https://www.hepsiburada.com/elsa-nvidia-geforce-gtx-1050-ti-4-gb-gddr5-128-bit-ekran-karti-p-HBCV000006AHJK?magaza=Hepsiburada&utm_source=pc&utm_medium=cimri&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=cimri.c.k.pc
Trevor Belmont Kilopat Katılım 9 Temmuz 2018 Mesajlar 849 Yer İstanbul, Ataşehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tekstil 10 Şubat 2022 #13 İkinci el de sıfır da olsun fark etmez GTX 1050Ti alınmaz bence 6 yıllık kart açıkcası benim o parayı vermek içim gider.
İkinci el de sıfır da olsun fark etmez GTX 1050Ti alınmaz bence 6 yıllık kart açıkcası benim o parayı vermek içim gider.
Nevzat Özkan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2017 Mesajlar 2.357 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Adana 10 Şubat 2022 #14 Trevor Belmont dedi: İkinci el de sıfır da olsun fark etmez GTX 1050 Ti alınmaz bence 6 yıllık kart açıkçası benim o parayı vermek içim gider. Genişletmek için tıkla... 1030 almayı düşünüyorum normalde dedim biraz arşa çıkarım bütçeyi ama yemiyor.
Trevor Belmont dedi: İkinci el de sıfır da olsun fark etmez GTX 1050 Ti alınmaz bence 6 yıllık kart açıkçası benim o parayı vermek içim gider. Genişletmek için tıkla... 1030 almayı düşünüyorum normalde dedim biraz arşa çıkarım bütçeyi ama yemiyor.
Trevor Belmont Kilopat Katılım 9 Temmuz 2018 Mesajlar 849 Yer İstanbul, Ataşehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tekstil 10 Şubat 2022 #15 Nevzat Özkan dedi: 1030 almayı düşünüyorum normalde dedim biraz arşa çıkarım bütçeyi ama yemiyor. Genişletmek için tıkla... Anladım imkan yoksa yapacak bir şey yok tabii.
Nevzat Özkan dedi: 1030 almayı düşünüyorum normalde dedim biraz arşa çıkarım bütçeyi ama yemiyor. Genişletmek için tıkla... Anladım imkan yoksa yapacak bir şey yok tabii.
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 10 Şubat 2022 #16 Nevzat Özkan dedi: 1030 almayı düşünüyorum normalde dedim biraz arşa çıkarım bütçeyi ama yemiyor. Genişletmek için tıkla... Pazarlıkla RX 460 da alabilirsin, bütçeni o kadar zorlamana gerek yok. F/P olarak hoş karttır, RX 560 BIOS'u bile atılabiliyor içine. Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Nevzat Özkan dedi: 1030 almayı düşünüyorum normalde dedim biraz arşa çıkarım bütçeyi ama yemiyor. Genişletmek için tıkla... Pazarlıkla RX 460 da alabilirsin, bütçeni o kadar zorlamana gerek yok. F/P olarak hoş karttır, RX 560 BIOS'u bile atılabiliyor içine. Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Nevzat Özkan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2017 Mesajlar 2.357 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Adana 10 Şubat 2022 #17 kino dedi: Pazarlıkla RX 460 da alabilirsin, bütçeni o kadar zorlamana gerek yok. F/P olarak hoş karttır, RX 560 BIOS'u bile atılabiliyor içine. Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Kart slotu soyulmuş gibi nedir o sıkıntılı gibi.
kino dedi: Pazarlıkla RX 460 da alabilirsin, bütçeni o kadar zorlamana gerek yok. F/P olarak hoş karttır, RX 560 BIOS'u bile atılabiliyor içine. Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Kart slotu soyulmuş gibi nedir o sıkıntılı gibi.
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 10 Şubat 2022 #18 Nevzat Özkan dedi: Kart slotu soyulmuş gibi nedir o sıkıntılı gibi. Genişletmek için tıkla... Yok yahu kartın kendisi öyle.
Nevzat Özkan dedi: Kart slotu soyulmuş gibi nedir o sıkıntılı gibi. Genişletmek için tıkla... Yok yahu kartın kendisi öyle.
Nevzat Özkan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2017 Mesajlar 2.357 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Adana 10 Şubat 2022 #19 kino dedi: Yok yahu kartın kendisi öyle. Eki Görüntüle 1301079 Genişletmek için tıkla... Ben onu soyulmuş sandım Alınır mı bu fiyata 460. @kino
kino dedi: Yok yahu kartın kendisi öyle. Eki Görüntüle 1301079 Genişletmek için tıkla... Ben onu soyulmuş sandım Alınır mı bu fiyata 460. @kino
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 10 Şubat 2022 #20 Nevzat Özkan dedi: Ben onu soyulmuş sandım Genişletmek için tıkla... Bu kartı f/p olarak bayağı önerdim aslında için RX 560 BIOS'u atılabilmesi ve OC potansiyeli özellikle GT 1030 fiyat seviyesinde güzel bir tercih yapıyor bu kartı. Stok performansı da hiç fena değil hiç ben hiç riske atmam kartı dersen eğer.
Nevzat Özkan dedi: Ben onu soyulmuş sandım Genişletmek için tıkla... Bu kartı f/p olarak bayağı önerdim aslında için RX 560 BIOS'u atılabilmesi ve OC potansiyeli özellikle GT 1030 fiyat seviyesinde güzel bir tercih yapıyor bu kartı. Stok performansı da hiç fena değil hiç ben hiç riske atmam kartı dersen eğer.