Arkadaşlar HTC u11 almak istemiyorum sebebi ise bataryasının uzun süre gitmemesi ve görünümünü beğenmemem. OnePlus modellerinede sıcak bakmıyorum. Birkaç gün içerisinde Samng Note Fan Edition siparişini vereceğim beni kaç sene götürür 2300 TL'yi fazlasıyla hak ediyor mu ?
Teknolojinin her geçen gün değişmekte olduğunu göz önüne alırsak ne kadar götüreceği beklenti ve isteklerine bağlı. Distribütör firma garantisi olmayan ürünleri pek önermem. 2400 TL civarı S7, 2700 TL gibi de S7 Edge gibi güçlü modeller dururken, O fiyata İthalatçı garantili almak mantıklı gelmiyor. Note serisi alacağım diyorsan da Note 5 al derim.
S7 edge almak için geç kaldım sanırım Note FE nin daha güncel olduğunu düşünüyorum ve bütçem 2300 den bir kuruş fazla arttıramıyorum maalesef. Note FE alsam parasını hak etmez mi boşa mı almış olurum? Beni kaç sene idare eder Note FE?
Donanım olarak birebir aynılar S7 Edge modeliyle, batarya olarakta S7 Edge daha iyi. Batarya senin için önemliyse S7 edge alman daha doğru. Note FE modeli hoşuna gitmişse bunu da alabilirsin.