2300 TL'ye PC Toplama

Furkan123123

Kilopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Muhasebe
Arkadaşlar sistemi eylül sonu toplayacagım şimdiden araştırmaya başladım. Bütçem çok kısıtlı 2300 tl o yüzden kötü bişey yapmak istemiyorum bana artık uzun yıllar götürecek bi sistem lazım banada yardımcı olursanız sevinirim. Monitör olarak eski bilgisayarımın monitörünü kullanmayı düşünüyorum sadece kasa için olan bütçem 2300 tl max 1 kuruş fazla yok yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eski monitörünün özellikleri nedir? Monitörünün çözünürlüğü düşük ise yeni tane almanı öneririm.

Full hd degil 5-6 yıl önce hazır casper bilgisayar almıştım onun monitörü eski bilgisayarımı emekliye ayırmanın vakti geldi hala kullanılabilir durumda. Lol gibi düşük oyunları açıyor ama genede bana eski geliyor.

İnce ekran bi monitör tüplü televizyonlara benzemiyor Galiba 18" di.

Bi arkadaşım intel dışında işlemci alma demişti. Bunun intel işlemcili olanını yapabilirmiyiz aynı fiyata yada 200 fazla olsun intel olsun.

Bu sistemi almanı öneririm. Eski monitörün ile bu ekran kartından tam performans alamazsın.

Bu sistem beni kaç yıl sorunsuz götürür ? Yani ilerde işlemci ve anakartı degiştirip intel alsam sıkıntı çıkarır mı ?

Çok iyi bir sistem 3-4 yıl çok rahat oynatır. İntel alsan hiç bir sıkıntı çıkmaz.

Eyer,ağır oyunlar oynıyacaksanız, bu sistemi almanızı tercih ederim. Almışken yükseğini, almak dağa mantıklıdır. İlerki günlerde bir 4gb ram dağa koyarsınız sisteminize, iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…