2300 TL'ye RTX 3060 için monitör önerisi

Bütçe
1800-2300

zK_KoTa

Hectopat
Daha fazla  
Intel Core i5 11400F 2.6 GHz 4.4 GHz 12MB LGA1200P × 1
Asus PRIME H510M-K S+V+GL 1200p × 1
Palit RTX3060 DUAL 12GB 192Bit GDDR6(LHR) × 1
Crucial Ballistix 16GB (2x8) 3200MHz DDR4 CL16 × 1
Crucial P2 500GB SSD m.2 2300/940 MB/s NVMe PCIe × 1
DarkFlash DLX21-Mesh 650W 80+ Bronz Tempered Glass RGB Mid. Tower Kasa × 1

Arkadaşlar bildiğiniz gibi G-Sync özellikteki monitörler çok pahalı bu yüzden bütçem yetmiyor. Ekranımda kırılma olmasını da istemiyorum bu yüzden G-Sync destekleyen FreeSync özellikteki bir monitör istiyorum. Fakat tam anlamadım hangisinin destekleyip desteklemediğini. Bazı kişiler destekliyor derken bazıları desteklemiyor diyor bu yüzden ne almam gerektiği konusunda kafam karıştı. Çok bütçem olmaması da kafamın karışmasında büyük bir engel. Bu bütçe aralığında yukarıdaki atmış olduğum sistem ile birlikte yırtılma olmayacak bir monitör istiyorum. Acaba şu linkteki sistemlerde böyle bir yırtılma söz konusu olur mu? (G-Sync desteklerler mi? Önerilere açığım.)

Biri beni yeşillendirirse sevinirim. İyi günler.

Hangisi daha iyidir? İkisi de sizin söylediğinize giriyor mu hocam? Yanlış baktım sanırsam link atabilir misiniz hocam? @Matteach

Son düzenleme:

Hocam kırılma olmuyor DP kablosu ile G-SYNC açabiliyorsunuz. Renk doygunluğu inanılmaz iyi seviyede. Ben bu monitöre geçince sanki yeni PC toplamış kadar fark etmişti deneyimim.

Hocam kırılma olmuyor DP kablosu ile G-SYNC açabiliyorsunuz. Renk doygunluğu inanılmaz iyi seviyede. Ben bu monitöre geçince sanki yeni PC toplamış kadar fark etmişti deneyimim.
Sağolun hocam iyi günler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…