Arkadaşlar bildiğiniz gibi G-Sync özellikteki monitörler çok pahalı bu yüzden bütçem yetmiyor. Ekranımda kırılma olmasını da istemiyorum bu yüzden G-Sync destekleyen FreeSync özellikteki bir monitör istiyorum. Fakat tam anlamadım hangisinin destekleyip desteklemediğini. Bazı kişiler destekliyor derken bazıları desteklemiyor diyor bu yüzden ne almam gerektiği konusunda kafam karıştı. Çok bütçem olmaması da kafamın karışmasında büyük bir engel. Bu bütçe aralığında yukarıdaki atmış olduğum sistem ile birlikte yırtılma olmayacak bir monitör istiyorum. Acaba şu linkteki sistemlerde böyle bir yırtılma söz konusu olur mu? (G-Sync desteklerler mi? Önerilere açığım.)
Aoc 23.8" 24G2U 1ms 144hz HDMI,DisplayPort FreeSync Gaming Monitör fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
www.sinerji.gen.tr
Hangisi daha iyidir? İkisi de sizin söylediğinize giriyor mu hocam? Yanlış baktım sanırsam link atabilir misiniz hocam? @Matteach
Aoc 23.8" 24G2U 1ms 144hz HDMI,DisplayPort FreeSync Gaming Monitör fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
www.sinerji.gen.tr
Hangisi daha iyidir? İkisi de sizin söylediğinize giriyor mu hocam? Yanlış baktım sanırsam link atabilir misiniz hocam? @Matteach
Hocam bilgilerinizde yazdığına göre sizde var bu monitör. Artıları ve eksileri nedir? Göründüğü kadarı ile 1660 Super var sizde. Hiç ekran kırılması vesaire yaşadınız mı hocam? Geri dönüş yaptığınız içinde teşekkür ederim. @Matteach
Hocam bilgilerinizde yazdığına göre sizde var bu monitör. Artıları ve eksileri nedir? Göründüğü kadarı ile 1660 Super var sizde. Hiç ekran kırılması vesaire yaşadınız mı hocam? Geri dönüş yaptığınız içinde teşekkür ederim. @Matteach
Hocam kırılma olmuyor DP kablosu ile G-SYNC açabiliyorsunuz. Renk doygunluğu inanılmaz iyi seviyede. Ben bu monitöre geçince sanki yeni PC toplamış kadar fark etmişti deneyimim.
Hocam kırılma olmuyor DP kablosu ile G-SYNC açabiliyorsunuz. Renk doygunluğu inanılmaz iyi seviyede. Ben bu monitöre geçince sanki yeni PC toplamış kadar fark etmişti deneyimim.