T tunasimsek0 Femtopat Katılım 9 Kasım 2023 Mesajlar 50 11 Kasım 2023 #21 Bertolacci dedi: Oraya bütçe ayırmak için; 4+4 RAM yapılabilir. SSD alınmayabilir. Genişletmek için tıkla... Peki ekran kartını ne yapacağız.
Bertolacci dedi: Oraya bütçe ayırmak için; 4+4 RAM yapılabilir. SSD alınmayabilir. Genişletmek için tıkla... Peki ekran kartını ne yapacağız.
Bertolacci Kilopat Katılım 5 Temmuz 2018 Mesajlar 546 Çözümler 1 Yer Istanbul 11 Kasım 2023 #22 tunasimsek0 dedi: Peki ekran kartını ne yapacağız. Genişletmek için tıkla... Hocam işlemcinin içerisinde ekran kartı bulunuyor. Intel HD 4600. tunasimsek0 dedi: İyi güzelde kargo+Param Güvende parasını hesaplamamışsın. Genişletmek için tıkla... Bu arada kargo ve Param Güvende ücreti ödemeyedebilirsin. Aynı özellikteki parçaları kendi şehrinde bulabilirsen eğer yüz yüze görüşüp alabilirsin. Son düzenleme: 11 Kasım 2023
tunasimsek0 dedi: Peki ekran kartını ne yapacağız. Genişletmek için tıkla... Hocam işlemcinin içerisinde ekran kartı bulunuyor. Intel HD 4600. tunasimsek0 dedi: İyi güzelde kargo+Param Güvende parasını hesaplamamışsın. Genişletmek için tıkla... Bu arada kargo ve Param Güvende ücreti ödemeyedebilirsin. Aynı özellikteki parçaları kendi şehrinde bulabilirsen eğer yüz yüze görüşüp alabilirsin.
T tunasimsek0 Femtopat Katılım 9 Kasım 2023 Mesajlar 50 11 Kasım 2023 #23 Bertolacci dedi: Hocam işlemcinin içerisinde ekran kartı bulunuyor. Intel HD 4600. Bu arada kargo ve Param Güvende ücreti ödemeyedebilirsin. Aynı özellikteki parçaları kendi şehrinde bulabilirsen eğer yüz yüze görüşüp alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Mersin Erdemli'de yaşıyorum büyük ihtimalle bulamam.
Bertolacci dedi: Hocam işlemcinin içerisinde ekran kartı bulunuyor. Intel HD 4600. Bu arada kargo ve Param Güvende ücreti ödemeyedebilirsin. Aynı özellikteki parçaları kendi şehrinde bulabilirsen eğer yüz yüze görüşüp alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Mersin Erdemli'de yaşıyorum büyük ihtimalle bulamam.
Bertolacci Kilopat Katılım 5 Temmuz 2018 Mesajlar 546 Çözümler 1 Yer Istanbul 11 Kasım 2023 #24 tunasimsek0 dedi: Mersin Erdemli'de yaşıyorum büyük ihtimalle bulamam. Genişletmek için tıkla... SSD almazsak eğer 300 lira Param Güvende kesintisi için ayrılmış para oluyor. yetecektir.
tunasimsek0 dedi: Mersin Erdemli'de yaşıyorum büyük ihtimalle bulamam. Genişletmek için tıkla... SSD almazsak eğer 300 lira Param Güvende kesintisi için ayrılmış para oluyor. yetecektir.